Hyvää isänpäivää iskä

Kommentit (2)

Vierailija

Tulin ihan liikuttuneeksi tästä! Vaikka minun on ehkä vaikea asettua asemaasi, sillä asun vielä kotona ja nään vanhempani joka päivä. Isä ja äiti ovat aina lähellä, enkä oikeastaan sen kummemmin ikinä ajattele kuinka paljon saankaan olla heidän kanssaan tekemisissä.

Opinnot vievät kohta minutkin ulkomaille ja joudun ottamaan etäisyyttä suomiystäviin ja rakkaaseen perheeseeni. Nyt saatan vielä ajatella, että kyllä minä pärjään, mutta mitä sitten kun en voikaan huudella alakertaan tai soittaa pikaista puhelua? Vaikeuksiahan se varmaan tuottaa, mutta näyttää siltä, että sinäkin olet pärjännyt ihan hyvin. Onneksi perhe ja tärkeimmät ystävät ovat kuitenkin aina olemassa sitten täällä Suomessa. 

Tätä elämän mullistavaa päätöstä olisin tuskin ilman vanhempien, varsinkin isän, kannustusta tehnyt. On ne isät vaan niin ihania!

Maailmalle matkaten,

Laura

Vierailija

Niin totta, ulkomaille muuttaessa sitä vasta kunnolla ymmärtää kuinka helppo sitä Suomessa asuessa on vain soitella tiettyyn aikaan kun haluaa, tai vain poiketa kylään kun haluaa. Mutta aina sitä tietää että ne läheiset ovat siellä lentomatkan päässä eivätkä kadonneet mihinkään. :) 

Paljon tsemppiä sinulle matkaan, alun ikävä nopeasti unohtuu kun pääsee tekemään kaikkea muuta kivaa. :) Onneksi vielä skype on olemassa niin pääsee puhumaan ihan vaikka kasvotusten..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat