Valmistujaismekko talvella?!

Vierailija

Minkälainen valmistujaismekko olisi hyvä kun juhlin valmitujaisiani talvella, noin kuukauden päästä?

Tosiaan, en tahdo mitään aivan älyttömän juhlallista, mutta en kuitenkaan mitään perus tylsää arkimekkoa. Mekon pitäis näyttää mekolta, ei siis mitään "pitkää t-paitaa". Ehkä polviin asti ulottuva tai vähän lyhyempi olis hyvä! Mekon värin täytyy olla sellanen, että sen kanssa sopii lakki, jossa on sininen tupsu, mutta en kuitenkaan tahdo mitään kirkkaita värejä, vaan esimerkiksi musta (ei kuitenkaan mikään hautajaismekko, vaan saisi olla jotain yksityiskohtia, timatteja tai jotain pieniä kohtia muilla väreillä) tai tummansininen.. Myös selkäosa mekosta saisi olla sellainen, että se peittäisi oikean lapaluuni kohdalla olevan tatuointini. Aikalailla ihoa myötäilevä saisi mekko olla, eikä välttämättä mikään kotelo. Hintaa sais olla ehkä max. 100€.

Oon katsellu nellyn sivuilta mm. näitä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/awear-1018/em...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/motel-604/jen...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/oneness-1115/...

Mitä mieltä ootte? Linkatkaa lisää tai kertokaa muuten mielipiteitänne! Kiitsa!

Ainiin, ja sit saa myös ehdotella minkälaiset kengät ja minkälainen kampaus sopisi!

Kommentit (4)

Vierailija

Mielestäni näin talviaikaan paras ja tilanteeseen sopivin olisi tuo viimeinen, sadie dress. Kaksi muuta ovat melko tylsiä ja enmmänkin baarireissuille sopivia.

Vierailija

Itse kans eniten tykkään tuosta pitkähihasesta. Kait sen vois kotiin tilata ja sovitella ja lähettää sit takasin jos ei oo hyvä, ei kai siinä mitään häviä ;) Muita??

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat