PALJON laadukkaita blogeja!! :))

Tiiach

RRakastan blogien lueskelua, ja sellaisen kirjoittaminenkin on mieluisaa puuhaa. Olkaa kilttejä, ja linkittäkää tähän joko omianne tai vaikka muidenkin blogeja, aihealueesta Koti/lifestyle/muoti/ruuanlaitto ja leivonta! Tuossa sellaiset blogityypit joita itse eniten seurailen :)) 

Ja suotavaa olisi, jos kurkkaisitte tämän minunkin blogini http://tiiach.blogspot.fi/ ja alkaisitte mielellään myös lukijaksi! :) Hyvin todennäköistä, että jos blogisi on kiinnostava, ja kuuluu kyseisiin blogityyppeihin, alan lukijaksi ^^

Kommentit (13)

Erika88

Blogini on lifestyletyylinen. Se sisältää tosi paljon muotia, mutta joukossa on jonkun verran myös sisustusta ja ruokareseptejä. Muutamia asukuviakin on joukkoon mahtunut, samoin shoppailuja. :)

Tervetuloa tutustumaan: erikan-elamaa.blogspot.fi

Jeanette

17-vuotias vaatteista ja sisustamisesta kiinnostunut lukiolainen kirjoittaa arjesta ja juhlasta melko uudessa blogissa. Tarjolla juttua vaatteista, sisustamisesta, lukion kurjuudesta - mitä vain 17-vuotiaan arkeen voi sisältyä. Uusia lukijoita kaivataan, tervetuloa tsekkaamaan ja kommentoimaan! :)

Celebrating Life / http://jeanettehansen.blogspot.com

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat