Mustasukkainen

Cosmotic

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa reilun puolivuotta. Suhteessa molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä aina. Nyt kuitenki olemme tapelleet lähes tulkoon 4 päivää viikossa mustasukkaisuuteni vuoksi. Poikaystäväni asuu eripaikkakunnalla ja on lukion toisella luokalla. Ennenkuin tapasimme hän oli ilmottautunut vanhojen tansseihin. Puhuimme tästä muutama kuukausi sitten ja ilmaisin mielipiteeni asiaan joka oli melkoisen negatiivinen. Jätin kuitenki asian sikseen. Nyt poikaystävääni on pyydetty tanssipariksi. (Tyttö joka häntä pyysi on myös parisuhteessa) Kun poikaystäväni kertoi minulla sama iltana kyseisen tytön pyytäneen häntä tanssimaan tunsin suuren kolauksen itsetunnossani. Nyt kuitenkin tilanne on pahentunut. Poikaystäväni inffoaa tytölle menoistaan ja tekemisistään joka minua suututtaa. En tiedä kuinka suhtautua tähän asiaan. :S

Onko kenelläkään ollut samanlaista tilannetta? Tai olisiko joitain vinkkejä mitä tehdä :S En haluaisi erota poikaystävästäni koska muuten meillä menee todella hyvin

Kommentit (3)

Vierailija

Miten poikaystäväsi reagoi siihen, että hänen tanssiparinsa puhuu hänelle menoistaan? Onko hänen pakko kertoa niitä menoja, jos heidän pitää esim harjoitella vapaa-ajalla tansseja? Poikaystäväsi varmasti tietää että sinua häiritsee hänen tanssiparinsa puheet (jos ei niin ihmeessä kerro!) niin voisiko hän kerota siitä myös hänen tanssiparilleen?

Voimia! :)

L0VE
Seuraa 
Liittynyt27.8.2012

Ei kannata olla mustasukkanen tanssiparista! Mää ainaki tanssin vaan sen takia että se on perinne ja haluan hienon mekon että siinä ku pyysin yhtä poikaa tanssimaan ni ei ainakaan ollu mitään seksuaalisia tunteita. Tuo on kyllä outoa että poikaystäväs on alkanu olemaan enemmän tanssiparinsa seurassa, mutta kannattaa myös miettiä ettei sun mustasukkaisuus vaan aja poikaystävää pois sun luota, koska liika on aina liikaa!

Tintti

Anteeksi uteliaisuuteni, mutta mikset sinä ilmoittautunut hänen tanssiparikseen? Tiesit, että hän aikoo joka tapauksessa tanssia, joten ei varmastikaan tullut yllätyksenä, että hän tarvitsee myös tanssiparin.

Se, että hänellä on tanssiparinaan joku tyttö ei automaattisesti tarkoita sitä, että sinulla olisi syytä mustasukkaisuuteen. Se, että hän utelee poikaystäväsi menoista kuulostaa kylläkin jo hitusen epäilyttäviltä, elleivät utelut liity tanssiharjoituksiin. Tokihan tyttö voi muuten vain haluta tutustua poikaystävääsi paremmin, mutta sinuna kuitenkin selvittäisin asian poikaystäväsi kanssa. Älä aloita negatiiviseen ja syyttävään sävyyn vaan ole ymmärtäväinen ja osoita, että poikaystäväsi tekemiset kiinnostavat sinua ja hänen asiansa ovat sinulle tärkeitä. (Siis oikeasti tärkeitä, ei siksi, että haluaisit kytätä hänen tekemisiään.)

Pieni mustasukkaisuus suhteessa on silloin tällöin hyvästä, sillä se osoittaa vain kuinka tärkeä hän on sinulle, mutta liika on tosiaan aina liikaa. Mikäli poikaystäväsi ahdistuu jatkuvasta mustasukkaisuudestasi saatat tosiaan työntää häntä itsestäsi pois päin, vaikka tarkoituksesi olisi juuri päinvastainen.

http://lady-and-the-tramp.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat