Kuinka lähestyä lähes tuntematonta ihmistä netissä?

Vierailija

Tapasin viikko-pari sitten mielenkiintoisen tyypin kaverin bileissä. Iskin silmäni tähän kyseiseen tyyppiin, jonka siis tapasin vasta ensimmäistä kertaa. Tämä henkilö on kuulemma aluksi hiljainen/ujo, jonka piirteen itse myös havaitsin. Jätkä laittoi mulle kaveripyynnön facessa pari päivää myöhemmin, mutta emme ole jutelleen mitään. Juhlissa juhttelimme vain vähän niitä näitä. Onko teillä ideoita/vinkkejä kuinka lähestyä tällaista puolituttua netissä? Jotenkin tuntuu että "Hei, mitä kuuluu?" on liian tuttavallinen, koska emme tunne toisiamme yhden tapaamiskerran perusteella juuri lainkaan, jos niin voi sanoa. Kaikki apu on tervetullutta :)

Kommentit (3)

Vierailija

Puhu vaikka säästä. :D Typerää ja kliseistä, mutta siis ihan mistä tahansa ajankohtaisesta tai yleismaailmallisesta jutusta puhuminen on toimiva aloitus. "Näyttää ihan vieraalta tuo nahkatehtaan seinä tässä auringonpaisteessa", "Sais tämä ainainen sade jo vähän pitää taukoa", ihan mitä vaan. Ihan mitä vaan, mistä kuka tahansa on jonkin verran kärryillä. "Jo taas menee Tuksulla lujaa".

Vierailija

Kyllä minusta voi ihan hyvin aloittaa kysymällä "hei, mitä kuuluu" ja jos et muuta yhteistä puheen aihetta keksi, niin muistele vaikka niitä bileitä ja vaikka ko. partyista onkin aikaa, voit yhä heitää kommenttia tyyliin, "miten oot bileistä selvinny?" "miten on arki luistanut" tms. Tai vaklaat facebookista sen lempibändejä, tai elokuvia tai mitä vaan! Ei sen aloituksen tarvitse tosiaan mitään ihmeellistä olla! Juttelet ihan luontevasti vaan niin kuin olet kavereidesikin kanssa jutellut sen sijaan, että yrittäisit väen vängällä keksiä jotain puheenaihetta. :>

http://lady-and-the-tramp.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat