Joogaa keskellä merta

Kommentit (6)

Katja

hui, onpa taitolaji, mutta varmasti kyllä tosi hyvä treeni, mitä aina arvostan :)) ei ehkä minulta taittuisi lahjakkaasti... mutta voisin ehdottomasti kokeilla jos siellä päin pääsisi polskimaan(suomenlahdella se ehkä olisi kidutusta..)

Vierailija

Joo huipputreeni tosiaan, ensimmäisenä juuri tuo melonta osuus joka on super rankkaa aalloissa..HIh ja joo märkäpukua tarvitaan jos Suomen aalloissa mennään. :)

anni

apua. en kyllä tiedä oisko minusta kokeilemaan tuota, oisin aivan liian vainoharhainen kaikkien noiden merestä löytyvien kavereiden suhteen heh :) mutta kokemuksena olis kyllä varmasti mahtava jos vaan pääsis pelosta yli!

Vierailija

Joo sitä mä itsekin ihmettelin miten oikein alkuun en edes ajatellut kaikkea sitä merenelävää kun tunnille menin. :D  Mutta tosiaan ihan mahtava juttu ja niin upeissa maisemissa. :) Olin kyllä aika helpottunut kun pääsin maalle takaisin.. :D

Sanna-smag

Wautsi! Tää kuulostaa ja näyttäää toooosi kivalle! Olisi kiva päästä kokeilemaankin joskus. Kivoja treenejä jos jatkat harrastusta! :)

Vierailija

Huuii! Täällä kans yks stressaaja, miettisin varmaan koko ajan niitä meren eläviä! :D Hauska idea kyllä tuossa! 

Ps. Ois muuten joskus kiva kuulla Kalifornian meiningeistä videopostauksen merkeissä! :) Kuulis kenties vähän sun amerikan aksenttiakin ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat