Uutta blogi luettavaa! :) linkkaa!

Tiia-Liina

Kaipailen siis uutta luettavaa ! :) kivoja, ehkä erilaisiakin blogeja joihin on panostettu! :) Ja pointti on se että uusia lukijoita teille ja ehkäpä myös mulle :) olis hienoa jos kävisitte kattomassa mun blogin ja liittyisitte jos innostuitte! :) Ja mun blogiin saa tulla myös linkittelemään ja kommentoimaan! 

www.tiia-liina.blogspot.com

Sivut

Kommentit (55)

Salla

http://takeofmoment.blogspot.com

 

17-vuotiaan lahtelaisen lukiolaistytön elämänjanoinen lifestyleblogi, jossa päivät värittyvät kauneuden, muodin, unelmien, liikunnan, hyvinvoinnin ja opiskelun parissa. Blogissa käy myös ilmi kuinka hukassa ihminen voi olla aikuistumisensa kanssa ja välillähän siinä käy niin, että metsään mennään kolisten. Yritän raapustella tekstejä pilke silmäkulmassa rennolla otteella, mutta kuitenkin asiaa. Myös lukijoiden mielipiteitä ja toiveita tekstien suhteen otetaan huomioon. Klikkaa itsesi sisään! :)

xoxoiina

http://iinasblog.blogspot.fi

Heippa! Täältä Oulusta päin kirjottelee 19-vuotias nuori nainen, aiheita en oo pahemmin rajannu mut ajaudun yleensä postaileen mun päivittäisistä (ja tosi jännistä) touhuiluista, treenaamisesta, inttileskeilystä ja shoppailusta. :-) Löytyy kuveja ja välillä lärisen ihan joutavia blogissani.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat