Tunteista puhuminen

Vierailija

Miten vaikea miesten on oikeasti puhua tunteista? Onko kenellekään käynyt niin, että mies pakenee välittömästi, kun pitäisi tietää, mihin suuntaan suhde on menossa? Jos on, niin miten tilanne on ratkennut?

Oletetaan, että pari on tiennyt toisensa jo monta kuukautta ja soitellut keskenään pari kuukautta. Ensimmäisestä tapaamisesta on aikaa yli 1,5 kuukautta ja parin tapaamisen välillä on on ollut aikaa yli kuukausi. Kuitenkin tänä aikana on tiiviisti pidetty yhteyttä ja puhuttu puhelimessa tuntikausia. Flirttiä on puheluissa ollut mukana reilusti, joten toisella tapaamisella oli molemmilla suuria vaikeuksia pitää näppejään erossa toisistaan.

Mies oli ennen tätä kaikkea vihjaillut, että haluaisi lähteä yhdessä laivamatkalle ja haluaisi, että nainen asuisi lähempänä ensi kesänä. Sitten yhtäkkiä, kun nainen tunnustaa tunteensa ja haluaa yhteisen yön jälkeen tietää, että voiko suhteesta tulla jotain, niin mies ei tiedä enää mistään mitään. Hän menee täysin lukkoon, kun häneltä kysytään, että mitä yö merkitsi. Myöhemmin hän vastaa, että kyllähän tässä koko ajan tutustutaan, kun nainen kysyy, että onko tämä tässä vai jatketaanko tutustumista. Kuitenkin mies käyttäytyy täysin päinvastaisesti, kun on aiemmin sanonut. Hänestä ei kuulu mitään pariin päivään ja nainen kyselee tekstarilla kuulumisia ja pyytää pohtimaan sitä, että haluaako hän siis tutustua sillä mielellä, että juttu voisi johonkin johtaakin. Mies ei edelleenkään vastaa. Eikä vastaa sittenkään, vaikka nainen pyytää soittamaan heti, koska hänellä on paha olo miehen ristiriitaisen käytöksen takia ja lisää vielä, että hän pitää miehestä.

Pallo on selkeästi miehellä. Miksi mies ei vastaa? Pelästyikö hän, että kaikki tapahtui liian nopeasti? Tai sitä, että hän ei tunne samalla tavalla? Voiko mies tarvita yli viikon verran aikaa tietääkseen? Jos hän tarvitsisi niin paljon aikaa, niin olisiko se sitten jo selvää, että naisen on parempi unohtaa koko tapaus? Miksei mies sitten sanonut jo heti, että olet ihan kiva, mutta ei tästä tule mitään, jos nainen jo kerran tarjosi sitä ulospääsymahdollisuutta? Onko mies sittenkin pelimies, vaikka hänen käytöksensä ei missään aikaisemmassa vaiheessa viitannut siihen mitenkään? Kysymyksiä on varmasti enemmänkin, mutta niihin on mahdotonta saada oikeita vastauksia, koska mies osoittaa käytöksellään olevansa pelkuri. Onko tosiaan olemassa ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista omaatuntoa? Ensin muka ovat välittävinään ja sitten pystyvät elämään sen asian kanssa, että ovat pilanneet toisen elämän...

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat