Oletko koko ajan puhelimesi kimpussa?

Kommentit (9)

Erika88

En ole koko ajan puhelimeni kimpussa, vaikka siitä aika riippuvainen olenkin.

Mielestäni epäsopivia tilanteita puhelimen räpläilyyn on työhaastattelutilanteet. Jos työskentelee asiakaspalvelussa, myös tilanne, jossa pitäisi palvella asiakasta puhelimen selailun sijaan, on epäkohtelias. Ja on myös epäkohteliasta selailla puhelinta, kun joku ystävä / muu läheinen kertoo ongelmistaan tai kuulumisistaan.

Es

Sain keväällä ekaa kertaa älypuhelimen ja oon huomannu, et rämplään sitä aika paljon turhaakin. Ei sitä facebookkia tartte tarkistaa tunnin välein... Mut epäkohteliasta on rämpältä puhelinta just asiakaspalvelutyössä tai sitten jos on jossain jonkun toisen ihmisen kanssa kahdestaan. Toiselle voi tulla olo, että ei kiinnosta seura.

May-

Puhelimen näpräily on epäkohteliasta aina, kun on kohtaamassa kasvotusten toista ihmistä. Puhelin ja muut härpäkkeet (esim. meikin kohentaminen, musiikkilaitteet...) sivuun, kun keskustellaan tai on työaika! 

Jospetti

Työhaastattelussa on eritäin epäkohteliasta räplätä puhelonta, kuten myös treffeillä ollessa ja jonkun "ei-parhaan-ystävän" kanssa kun on kahestaan. Myös sängyssä seksin jälkeen. Siitä tulee olo että nyt se heti pyytää kaveria hakemaan tai haukkuu tms. Onhan noita tilanteita..

May-

Myös juhlissa, seminaareissa, opastetulla kierroksella... Aina kun joku osoittaa sanansa sulle tai yleisesti läsnäolijoille jolloin olet mukana.

joku

Treffeillä on epäkohteliasta räplätäpuhelinta tai muutenkin jos on tyttö/poikaystävänkanssa voi sanoa puhelimen soidessa, että puhutaan lyhyesti tai voinko soittaa takaisin myöhemmin.

HEM

No itse sanoisin, että todella noloa ja epäkohteliasta on vastata puheluun/viestiin kesken seksin tai kesken alkulämmittelyn. Myös jos keskustelee jonkun kanssa kahdenkesken ja toinen on kertomassa jotain mielenkiintoista tarinaa. Se on ärsyttävämpää että puheluun vastaa, kuin se että keskeyttää puheen muuten vain.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat