Kenelle aiot ostaa joululahjan?

Sivut

Kommentit (16)

eikä mitää tietoa mitä ostaa

En pidä lahjojen ostosta, on vaikeaa ostella lahjoja.. Mutta nyt on murun kanssa ensimmäinen joulu, joten ostamme tämän kerran toisillemme lahjat.
Tietysti ostan myös kummitytölleni lahjan, ja äidilleni :)

Onnellinen

perheelle ja miehelleni, saatan myös ostaa mieheni vanhemmille jotain kivaa jos löydän. Lahjan hinta riippuu tavarasta/ asiasta, mutta ei 100€ lahja paha ole, jos siitä tulee olemaan vastaisuudessa hyötyä :)

Erika88

Ostan joululahjan vanhemmilleni, bestikselleni, kummitytölleni ja poikikselleni. Isovanhemmat ja yksi tädeistäni saa itsetehdyt lahjat. Joululahjoihin kuluu yht. varmaan n. 50-60 €.

jonna

Lahjojen ostaminen on kyllä aika ressaavaa. Kuitenki pelkkä rahalahja on vähän tylsä niin yleensä päädyn ostamaan lahjakortteja, mm. viimeks poikkikselle lahjakortti www.designskins.fi - verkkokauppaan.

Yleensä menee lahjoihin ehkä 100e (lähimmät perheenjäsenet ja avokkini:)

Vierailija

Sulhaselleni, kummipojalle ja perheelleni. Perheelle pyrin ostamaan mahdollisimman halvalla jotain kivaa, mutta sulhon lahjaan voin tuhlata enemmänkin.

Aada

Poikaystävälle, vanhemmille, pikkusiskolle, parhaalle ystävälle, kummipojalle sekä jotain pientä poikaystävän vanhemmille :)

Vanhempien, sisaren, kummipojan ja ystävän lahjaan käytän yleensä 15-25e.
Poikaystävän vanhemmille (ja mahd. muille läheisille ystäville jos näin on sovittu) käytän yleensä 10e.

Poikaystävän lahjaan panostan yleensä hieman enemmän, viime vuonna sovimme rajan olevan 30-40e :)

Zoffi

Siskolle, vanhemmille ja parhaille ystäville tulee ostettua jotain. Saatetaan vanhemmille ostaa kimppalahjoja, jotta saataisiin ostettua enemmän kuin mihin opiskelijabudjetilla on varaa :) Sopiva summa on yleensä 20-40 e per lahja, enempään ei ole varaa. Ystäville saatan ostaa vain pikkujuttuja 5 eurolla ja tehdä kortit itse :)

inna

Itse ostan joululahjat perheelleni ja muille lähimmille sukulaisille, unohtamatta poikaystävääni, johon panostan yleensä eniten. Säästän joka vuosi rahaa joululahjoihin, sillä mielestäni on aivan ihanaa antaa lahjoja lähimmäisille. Tärkeintä ei kuitenkaan ole lahjojen arvo, vaan kaunis paketti ja ajatus! :)

niksu-89

minä ostan lahjani läheisille, perheelle ja parhaalle ystävälle jos sellainen sattuu olemaan ja tällä hetkellä se on työkaverini josta on tullut minulle todella hyvä ystävä.. kaikki laskettuna yhteen riippuu tavaroista mut vois olla 100- e. 

ja myös lemmikit niille nyös joululahjat :) 

Aurinko

huh, ostan kahdelle kaverille, kahdelle siskolle ja veljelle, sekä vanhemmille ja äidin avomiehelle. Ne saavat luvan riittää :) Tosin, kulutan yhteen lahjaan vain 10 euroa, eli yhteensä kuluu noin 80e. Tai siis, tarkoitus olisi kulua sen verran :D Periaatteenani ei ole kallis lahja, vaan kaunis ajatus, siksi siis vain 10 e per lahja :) Lisäksi sisarusten kanssa on helppo ostella kimppalahjoja, suosittelen!

Menttu

Sisaruksille, vanhemmille, mummulle, sisarusten lapsille ja tietysti rakkaalle. Aika vuori ja päänvaiva on taas edessä mutta budjetti on sentään jo mietittynä. :) Kympillä tai ihan max. kahdella koitan päästä muista mutta kullan lahjaan saattaa upota vähän enemmän kymppejä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat