Parisuhde väkivallasta...

aurinkolasitpäässäjokasäässä

Missä menee rajat? Milloin panisitte poikki, jos ja kun huomaatte merkkejä? Olen kokenut väkivaltaa avioliitossa, mutta en uskalla puhua ystävien/perheen kanssa, haluan ihan anonyymisti asiallisia vastauksia. kiitos.

Kommentit (4)

moi

kyl mä laittaisin poikki heti ku nyrkki heilahtais ekan kerran. tai jo aikaisemmin jos merkkejä väkivaltaiseen käytökseen ilmaantuu. esim uhkaava käytös, ranteista puristaminen yms.

aurinkolasitpäässäjokasäässä

Kiitos vastauksista. Meillä on se, että meillä 1 vuotias lapsi, mutta ei ole lapsenkaan edun mukaista kyllä tälläistä nähdä..pitäs epäitsekkäästi vaan irrottaa..mutta vaikeaa on. Onko kellään omakohtaista kokemusta irtipäästämisestä yms.? Tai sinä Myy94-...miten äitisi exästä tuli exä?

Vierailija

En tarkkaan muista kuinka pitkään he olivat yhdessä, mutta monesti he erosivat, palasivat yhteen koska mies niin kovasti halusi palata takaisin ja sanoi ikävöivänsä. Olivat he ainakin vuoden ehkä 1,5v yhdessä. En muista sitäkään, miten/miksi äiti teki lopullisen päätöksen mutta senkään jälkeen mies ei tajunnu lopettaa yhteyden pitoa.  (Hänellä oli narsistisia piirteitä myös) Paljon tahdon voimaa mukaan ja ajattele lapsesi parasta. Stemppiä! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat