Pumpkin Patch

Kommentit (6)

Kay

Harmittaa aina kun Suomessa ei ole tuollaisia Halloween perinteitä. Olisi hauskaa jos olisi kunnon naamiaisjuhlia, joihin kaikki panostaisivat, olisi teemanmukaiset koristeet, ruuat yms. :) Opiskeluaikoina jonkin verran järkättiin (ja olikin todella onnistuneita juhlia), mutta tuntuu ettei yksikään esim. yökerho edes vaivaudu, saati sitten ihmiset. Boring!!

Vierailija

:/ Joo täällä kaikki nämä juhlapyhät ovat aivan eri ulottuvuuksissa kuin Suomessa. Kaupoissa on aivan uskomattoman paljon tavaraa myynnissä ja ihmiset myös juuri panostavat näihin juttuihin. Hih onneksi meiltä löytyy nyt autotalli johon tavaroita pystyy säilömään, muuten en tiedä missä näitä pääkalloja säilytteleisin vuoden muina päivinä :D Ehkä Suomeenkin jonain päivänä tulee enemmän tätä teemajuhlakulttuuria :) 

Sanna-smag

Halloween olisi kyllä yksi sellainen juhla joka olisi kiva viettää siellä Jenkkilässä, koska siihen panostetaan niin paljon! Olisi aivan mahtavaa puuhastella juuri tuota kaikkea mitä te siellä teette. Ihan mahtavaa :) Nauttikaa & Happy Halloween! :)

Vierailija

Kiitos ja samoin sinne! Viikonlopuksi olemme kavereiden kanssa järkkäilemässä Halloween leffailtaa, niin jännää! Parasta minusta on aina nähdä ihmisten pihoja joista lötyy vaikka minkälaisia koristeita. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat