Luurankoja kaapissa

myrika

Tämä blogi on ehdottomasti suosikkini! Leenalla on sana hallussa. :)

Sivut

Kommentit (28)

Ilahtunut lukija

Suosittelen erittäin lämpöisesti Luurankoja kaapissa blogia. Leena kirjoittaa erittäin avoimesti syömihäriöstään ja masennuksestaan, sekä niiden kanssa taistelemisesta. Eikö cosmopolitanissa aina toitoteta, että erilaisuus on rikkaus meissä jokaisessa? Mielestäni tässä blogissa on rikkautena se, että tässä kirjoitetaan avoimesti kamppailusta sairauksien kanssa, jotka vieläpä ovat yleisiä nuorten naisten keskuudessa. Lisäksi täällä on ehdokkaana jo liikaa 20v. blondeja tekorusketuksineen, jotka keräilevät lukijoita sillä, että lahjoittavat heille jatkuvasti jotain tai näyttävät miten pappa betalar. Cosmonaisen kuuluu olla esimerkkinä muille ja tässä minusta on vahvana se, että kyllä elämässä selviää! 

SuviS

Leena kirjoittaa ihanan aidosti ja monipuolisesti. Olen lukenut tätä blogia sen alusta asti ja on kyllä ehdoton suosikkini!

lumina

Leena kirjoittaa sekä vakavista että vähän keveämmistä aiheista aina omalla tyylillään. Luurankoja kaapissa blogi on varmasti monille suuri inspiraation lähde, koska se esittelee vaihtoehtoista tyyliä ja elämäntapaa. Myös kirjoittajan paranemisen vaiheita on ollut mielenkiintoista seurata. Suosittelen!

special

Leena olisi hieman erilainen cosmobloggaaja- hyvässä mielessä! samaa mieltä "ilahtuneen lukijan" kanssa siitä, että hirveesti samanlaisia ehdokkaita tekorusketuksineen, ja blogissa hyvin paljon kyse sen esittelemisestä, että rahaa on.

go Leena!

special
special

Leena olisi hieman erilainen cosmobloggaaja- hyvässä mielessä! samaa mieltä "ilahtuneen lukijan" kanssa siitä, että hirveesti samanlaisia ehdokkaita tekorusketuksineen, ja blogissa hyvin paljon kyse sen esittelemisestä, että rahaa on.

go Leena!

korjaus: Leenan blogissa EI siis kyse pelkän materian esittelystä, kuten monilla muilla...

Lunacry

Leenan avoimuus ja asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä on todella pysäyttävää ja voimaannuttavaa. Ihanaa lukea tämän nuoren naisen sielunmaisemasta!

AnnaH

Loistavaa vaihtelua lifestyle-blogien joukossa! Goottielämäntapa ja kirjoittajan avoimuus tuo tähän sen pienen mielenkiintoisen lisämausteen, suosittelen!

valaistunut =)

En ole goottihenkinen ja ehkäpä ennen blogin lukemista kammonnut goottimaisuutta .Mutta Leenaan blogi on avannut uusia asioita ja avartanut elämänkatsomustani ja siitä olen kiitollinen Leenalle .Aivan mahtava ja suosittelen lämpimästi.

Laura

She is so wise and her posts are always fascinating! It is great to see someone a bit different featured! I hope she wins!

Kisu

Leenassa on milestäni voittaja-ainesta, koska hän osaa ihastuttaa sekä koukuttavalla tavalla ärsyttää lukijoitaan :) Leena on jo aikuinen nainen ja tietää mitä tällaisen kilpailun voittaminen tarkoittaa ja hän on valmis sitoutumaan kirjoittamiseen ja oman bloginsa kehittämiseen, jotta se menestyisi Cosmon siipien alla. Leenalla on myös paljon ideoita ja uusia aiheita, joista hän kirjoittaa sillä rehellisyydellä ja tunteen palolla kuin tähänkin asti. Blogiin on tähän asti voinut samaistua kaikenikäiset lukijat, eikä erilainen tyylikään ole ollut este lukunautinnolle!

Hyvä Leena! Kohti unelmia :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat