Vegas illan asu

Kommentit (12)

Elli

Ihana lookki, mutta missä sun sormus on? :D sorii pakko kysyä kun osu silmään.. Kivoja postauksia ollut taas viime aikoina!

Vierailija

HIh tarkkana siellä ollaan. :D Heh mutta olen ottanut kuvan peilin kautta eli sormus on toisessa kädessä jota ei näy peilissä. :) Hih ja kiitos vielä!

Katysha

Kyllä täälläkin myydään noita mekkoja - ainakin netissä. Itse kun kyseisen vaatekappaleen ekaa kertaa näin, mietin että onpas kauhea ja miten joku voi ikinä pitää tuollaista  :D Mutta sulle kyllä toi mekko sopii todella hyvin ja olet erittäin upea ilmestys muutenkin! 

Nyt vasta ekaa kertaa uskaltauduin kommentoimaan, vaikka olenkin seurannut kirjoituksiasi jo vuosia sitten vanhoissa blogeissasi. Mahtavaa että pidät taas blogia, tätä on suuri ilo lukea! :)

Vierailija

Hih itsekin mietin aluksi mekon kanssa että apua miltäköhän se oikein näyttää päällä, mutta sovituskopissa yllätyin positiivisesti :) Välillä on kiva pukea jotain tosi erilaista päälle. 

 

Ja oikeasti tosi kiva kuulla että uskatauduit jättämään kommenttia, useammin vain! On aina niin kiva kuulla sieltä ruudun toiselta puolelta jotain ja varsinkin aina kun uusi kommentoija ilmoittautuu! Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

Sanna-smag

Wautsi, asu, meikki ja koko look näyttää toooosi hyvältä! :) Voihan Vegas! Teillä oli varmaan tosi kivaa siellä! :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat