Kolmen ihmisen suhde.. ?

threesome

Joo eli mitä mieltä ootte sellasesta, että me avopuolison (miehen) kanssa alettais yhessä seurusteleen toisen naisen kanssa? Tähän mennessä ollaan harrastettu seksiä yhdessä ja erikseen kyseisen "ulkopuolisen" naisen kanssa ja se on ollut ihan mahtavaa. Mutta voisiko se toimia, jos kaikilla on tunteita toisiaan kohtaan ja ruvettaisiin elämään kolmestaan? Mielipiteitä ja omia kokemuksia otetaan vastaan:) 

Kommentit (4)

Minnapa

Miksei, jos kaikki tykkää toisistaan ja on selvät säännöt. Tästähän aiheesta on dokkaria tullut tv:stä, ua osalla toimii ja osalla ei.

threesome

Niin, pelkään vaan että toinen meistä naisista saattais ajan mittaan tulla mustasukkaseks, tuskinpa tollanen suhde meinaan miestä haittaisi. :) 

Minnapa

Juuri tällaisista asioista kannattaa puhua etukäteen, ja sitten jos sattuu näitä tuntemuksia tulemaan niin puhua vapaasti kaikkien kesken. Kuten "normaalissa" suhteessakin, jossa on kaksi ihmistä puhuu tuntemuksistaan, niin saman voi soveltaa kolmen hengen suhteeseen. Mutta tosiaan asiasta kannattaa puhua avoimesti :)

Vierailija

itse olen miettinyt samaa. oikeastaan haluaisin jopa tälläisen suhteen mielummin kuin 'normaalin' parisuhteen. tietenkin säännöt pitää olla selvillä ja teidän pitää olla varma asiasta, ettei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä.

mutta joo, täältä iso peukku ajatukselle ja tsemppiä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat