Onko kyseessä jtn vakavempaa vai vain seksiä

Käppänä

Lähdimme kaverini kanssa viime keväänä toiseen kaupunkiin ja löysinkin sieltä miehen ja päädyimme sänkyyn samana yönä, seuraava aamu oli todella ahdistava tilanne, kumpikaan ei puhu mitään. Lähdimme ystäväni kanssa takaisin kotikulmille, emme vaihtaneet kundin kanssa numeroita tai mitään. Ihastuin kuitenkin häneen ja ainoa asia mikä oli mielessä niin oli pakko saada puhelinnumero jostain. Sain numeron ja laitoin kundille viestiä mutta hän väitti ettei muistanut mistään mitään, olimmehan kummatkin humalassa. Hän tuli sitten kaverinsa kanssa luoksemme toiseen kaupunkiin viikonlopuksi ja juhlimme koko viikonlopun ja hän kertoi tykkäävänsä minusta ja haluavan enemmän jne. Nyt sitten hän ei soittele ja keksii syitä miksi ei ja milloin puhelin on missäkin kun ei vastaa. Tekee ohareita, mutta kun näemme kasvotusten hän sanoo välittävänsä jne, päädymme aina saman peiton alle mutta aamuisin ei ikinä puhuta mistään. Mikä on homman nimi? 

Kommentit (3)

Vierailija

Tuntuu kyllä, et ei halua susta mitään vakavempaa... Kyllä se sulle soittelis ja visteihin ym. vastais ajallaan, jos se ois kiinnostunu muussakin mielessä.

Vierailija

Unohda. Ei luultavasti ole kiinnostunut sinusta vaan haluaa ainoastaan seksiä. Tämän takia vaivautuu kuitenkin selittelemään ja on ihana sinulle sillon kun tapaatte... eihän kukaan suostu toista kertaa sänkyyn jos olet täysi paskiainen päin naamaa?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat