Mikä motivoi sinua lenkille?

Jonttu

Niinä päivinä kun mikään ei kiinnosta, tai kun motivaatio on hukassa, millä patistatte itsenne lenkkipolulle (/salille, ym treenaamaan)?

Kommentit (6)

Vierailija

Itselläni on päällimmäisenä ajatus siitä unelmavartalosta. Sen voimalla jaksaa lähteä lenkille ja salille, vaikka ei ihan niin korkea motivaatio olisikaan! Tietty myös fiilikset, mitkä lenkkeily ja treenailu tuo mukanaan on niin huikeet, sekä treenin aikana että jälkeenki, että kyllä se tsemppaa lähtemään ulos. Toisaalta tehokkaan lenkin jälkeen voi sallia itselleen pienen herkuttelun, jos se vaikka innostaa... :)

Noi tais olla aika itsestäänselvyyksiä, mutta ehkä tosta sai jotain irti.

 

 

Vierailija

Saan itseni ylös sohvalta sillä, että tiedän miten hyvä olo treenin jälkeen tulee. Enkä kauaa jaksa olla sohvalla makaava pallero, vaan tarvitsen sitä liikuntaa :) Mutta toki on päiviä, jolloin ei yksinkertasesti vaan yhtään kiinnosta. Silloin jätän menemättä :)

Vierailija

hyvä treenimusiikki ja kaunis ilma :) ja toki se auttaa, jos kattelee netistä jotain motivaatiokuvia. ja sekin on paljon jos on yksinkertaisesti tehny sen päätöksen että haluaa kesäkuntoon ja on ottanu tavoitteita niin kyllä siinä päätöksessä sitten myös pysyy :) ainakin kun on hetken aikaa tuijottanut omaa kroppaansa peilistä ja päättänyt että tähän on tultava muutos :D

Vierailija

Katsomalla jotain ohjelmaa missä on hyvä kroppaisia naisia! Silloin alkaa itsekkin haaveilemaan hyvästä kropasta ja saa paiskimaan salilla!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat