fashionyouknow - HUIJAUSSIVUSTO

julithh

Siis fashionyouknow.com on sivusto, johon ei kannata IKINÄ missään tilanteessa tutustua lähemmin. Tuotteet ovat luonnollisesti feikkejä, sen nyt jokainen tajuaa pelkistä hinnoista.

Koska haluan että mahdollisimman moni saa tietää minkälainen paska sivusto tuo on ja tiedän ettei kaikki jaksa lukea, niin tässä vaiheessa tiivistän kaiken, mikä tuossa sivustossa on vialla (alempana tarkempi selostus)

1) Tilaus tuli Kiinasta, vaikka maksu meni ruotsalaiselle pankkitilille, tämän saimme tietää vasta kun, 
2) Tullista tuli ilmoitus paketista + järjettömät tullimaksut
3) Fashionyouknow:lta ei minkäänlaista vastausta palautusosoitepyyntöihin
4) Suurin osa tuotteista vääriä ja täysin väärän kokoisia

Tilattiin siskon kanssa tuolta kenkiä sun muuta ja siis palvelu niin huonoa kun olla ja voi. Ensinnäkin, tiedoissa mainitaan, että on mahdollista, että osa tuotteista saattaa tulla EU:n ulkopuolelta, mutta ei osattu kyllä odottaa sitä mitä saatiin (oli omaa vikaakin joo mutta silti). Maksu maksettiin RUOTSALAISELLE pankkitilille, joten oletettiin tottakai että tavara tulee Ruotsista.

No, parin viikon kuluttua tuli sitten tieto, että meille on Suomen tullissa paketti, eli täytyi sitten maksaa tullimaksut. Otettiin yhteyttä tähän fashionyouknow'hun ja siellä he sanoivat vaan että on meidän vika, ettei oltu tajuttu sitä, kun oltiin luettu sieltä sivulta että mahdollisesti tavarat tulee EUn ulkopuolelta.

Tullin kanssa selviteltiin asiaa ja koska oltiin tilattu niin reippaasti kamaa, niin mitä isompi tilaus ja enemmän tuotteita, sitä enemmän tullimaksuja. Lähetettiin sitten sähköpostia edelleen fashionyouknow'lle (puhelinnumeroahan ei tietenkään yrityksellä ollut), että jos saataisiin palautusosoite, minne ne voivat tullissa lähettää paketin takasin, koska mehän ei niitä tullimaksuja haluttu maksaa. Ei vastausta. Muutaman uuden sähköpostin ja ehkä viikon odottelun jälkeen, kun vastausta ei tullut, niin päädyttiin siihen, että no, maksetaan ne tullit, niin saadaan ees ne tavarat.

Ja vielä mitä: kun paketti tuli ja päästiin aukaseen se, niin ei tiennyt pitäiskö nauraa vai itkeä. Neljistä kengistä yhdet oli ne, jotka oli tilattu ja muut kolme oli vääriä. Kahdet niistä vääristä muistutti hieman alkuperästä tilattua, mutta ne yhdet, joiden oli tarkoitus olla mun YO-kengät ja limenvihreät oli ehkä hirveimmät ällötykset mitä maa päällään kantaa. Beigeä nahkaa, opentoe (joka oli enemmänkin open-bigtoe), ja ehkä 10cm platform. En voi kuvitella kenenkään käyttävän tuollasia, kun vaan strippareiden ja halpojen huorien. 

Kaikki kengäthän oli sitten aivan TÄYSIN väärän kokosia. Yhdet kengistä piti olla kokoa 40, mutta tulikin kokona 39. Siis nämä ja muut kengät oli numeroltaan kokoa 39, mutta vastasi koon 37 jalkaa, joten eihän siinä saanut ees kokeiltua niitä jalkaan. Yhdet 39 koon kengät olikin sitten liian isot ja vastasi ehkä kokoa 41. 

Yritettiin vielä sitten lähettää palautetta fashionyouknow'lle, ja valitettiin niin paljon ku vaan pystyttiin, eikä mitään vastausta. 

Älkää siis IKINÄ tilatko sieltä mitään, ja varottakaa kavereita ja tuttuja tuollasesta paska-sivustosta.
 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat