Myponydoeslsd

Miisa

Kyllä tätä täytyy ehdottomasti äänestää, niin suloinen ja ihana kirjoittaja! Hän on erittäin hyvä kuvaamaan ja teksti on erittäin mielenkiintoista ja viihdyttävää luettavaa. :)

Kommentit (6)

Krista

Ihan ehdottomasti piti äänestää! Tosi ihana ja iloinen blogi, jonka kirjoittaja on fiksu ja suloinen. :) Olen seuraillut blogia keväästä asti, ja joka päivä pitää käydä katsomassa, olisiko uusia juttuja. Päivän piristys! (Ja plussaa erilaisesta nimestä, jonka perusteella tähän blogiinkin tutustuin.)

//

Anni

Ehdottomasti oikea tyttö voittoon! Arvostan todella paljon hänen kirjoitustaitojaan ja bloggaajan asennetta elämään. Hän arvostaa ympäristöä, ystäviään ja muita ihmisiä ja vaikuttaa todella avarakatseiselta tyypiltä, johon haluaisin tutustua. Mielestäni hänen elämänmakuinen blogi poikkeaa kaikista muista lukemistani, sillä se on paljon enemmän kuin hienoja kuvia tai uusia vaateostoksia. Se on pala aitoa elämää hyvine ja huonoine puolineen. Ehkä bloggaajan ulkoinen habitus ei täysin vastaa Victorias Secret mallia(koska kuvia ei ole photoshopattu...), mutta asenne ja arvot tekevät hänestä Suomen kauneimman bloggarin!

Moulisia

Äänestin, koska on huippu kirjoittamaan. Kirjoittaa sujuvaa, monipuolista ja mielenkiintoista tekstiä. Jokainen postaus on erilainen. Omatyylinen naisen alku, täs on sitä aitoutta ! Voittoon !

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat