Hassupossut

Kommentit (11)

Ankka

Ihanat! Superkaksikko :) oon ihan rakastunu teidän kahteen karvakaveriin vaikken o niitä koskaan tavannutkaan. Ihanaa viikonloppua sinne teille! :)

Vierailija

:) Hhihihi ihana kuulla!!!:) Nämä kaksi kasvapossua lähettävät terkkuja sinne suunnalle! Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

bellissimo

voih, ihana nähdä sun koirulit viimein! ranskanbuldoggi ja mikäs on toinen? ekana tuli mieleen norwitchinterrieri..?

Vierailija

Voi miten kiva kuulla, koirat ovat kyllä seikkailleet monissa blogipostauksissa tässä kuukausien saatossa. :) Ja oikeaan osuit, ranskis ja toinen on yorkki jolla on aivan lyhyeksi ajeltu turkki. :) 

Vierailija

Meiltä löytyy myöskin ranskis ja tosiaan kuvasi perusteella aivan samannäköinen oli oma Zoemme pentuna. :) Tuo koira sopii kyllä hyvin kaupunkiin, nauttii lähinnä juuri laiskottelusta ja mielummin ottaa rennosti kuin hirveästi hoppuilee mihinkään. Uloskin pitää välillä houkutella kun omassa sängyssä on niin kiva makoilla. :D Toinen koiramme on yorkki. :) 

 

bellissimo

oon aika uusi lukija, niin en ole täällä vielä aikaisemmin söpöliineihisi törmännyt :)) voi vitsi, paljon hienompi yorkilla tuollainen lyhyt leikkaus!! :) paljon käytännöllisempikin tietysti, kiva lenkkeillä kun ei ole karva kokoajan takuilla ja likainen.. :)

Liv

Voi että mitä söpöläisiä! <3 Itseltä löytyy samanlainen parivaljakko, ranskis ja yorkki myös. Hauska sattuma, kun ovat vielä tismalleen saman värisiäkin, kuin teikäläisellä! :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat