Nyt meni rikki...

Kommentit (6)

A. Sinivaara

Siihen on syynsä miksi ostan aina vaan alle parinkympin halpis-laseja t.j. Maxxista :) hukkaan, unohdan ja rikon niitä sitten ilman, että kirpaisee kovin paljon :)

Vierailija

:D Mä yleensä en koskaan hukkaa mitään ja sen takia harmittikin aivan vietävästi kun nämä menivät rikki. Heh ja asiaa ei auta että satuin vahingossa rikkomaan miehen lasit kuukausi sitten kun hän jätti ne auton oveen roikkumaan. MIetin että mikä ihme oli jäänyt oven väliin ja yritin kovempaa kolauttaa ovea kiinni niin siellähän toisen lasit olivat välissä ;)

Laura

Ounou, mäkin tykkäsin noista! Mikä noiden lasien tarkka malli muuten on? Ja hei video minkä kuvasit rannalla oli huippu! Lisää videoita jos vaan jaksat niitä kuvailla! Ne on ihan huippuja! :)

California on varmaan ihana paikka asua säiden puolesta, mutta mua vähän ahdistaa ne ruuhkat ja välimatkat. :D Kuinka pitkä matka sulla ja sun miehellä on töihin ja kauan siihen menee aikaa? Onko siellä melkein pakko olla jokaisella perheenjäsenellä oma auto vai meneekö esim teidän (sun ja miehesi) työmatkat yksiin, että voitte kulkea yhdessä? Ja mikä on sellainen ihan ok pituus siellä työmatkalle? Helsingissähän ei uskalla avata suutaan jos työmatkaan menee alle tunti, eli se on vielä ihan ok (vaikka aamuisin ei siltä tunnu :D).

Kivaa päivää sinne! :) 

Vierailija

Heii, malli on  RB2140 ja linssin koko on 54. Ja tosi kiva kuulla että videoista ollaan tykätty! Varmasti laitan lisää varsinkin kun huomenissa ystäväni saapuu tänne ja päästään kiertämään kaikkia paikkoja yhdessä läpi. 

Tosiaan ilman ruuhkia täällä pääsisi nopeasti joka paikkaan motareiden ansiosta, mutta nuo ruuhkat tiettyihin aikoihin lisäävät työmatkaan pituutta. Meillä on sen verran hyvä tsäkä että mies ajelee töihin puolisen tuntia ja pystyy välttämään suurimmat motarit. 45-50 kilometriä on hyvinkin normaali työmatka, ja ruuhkasta riippuen siihen voi mennä 45min-Puolentoista tunnin välillä. Eli varmasti Helsingin matkoihin verrattaessa ajallisesti, täällä vain samalla tiellä on kuudella kaistalla yhteen suuntaan kaikki seisomassa paikallaan. (Ja olemme miehen kanssa eri suunnissa töissä.) Yleensä kaikilla on pakko olla oma auto jotta pääsee liikkumaan,  muuten on aika jumissa pienellä alueella. :) 

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat