Vinkkejä kynsien tekoon kotikonstein

sweet

Hei!
Kaipaisin erilaisia, edullisia vinkkejä, joilla voisi kotikonstein tehdä kynsiä. En omista mitään välineitä kynsien tekoon, muuta kuin erilaisia lakkoja ja konad-laattoja. Nämä samat jutut alkavat kuitenkin kyllästyttää ja kaipaisin muita vinkkejä. =) Oon kuullut kaverilta mm. että sienellä saa kivat kynnet liukuvärjäämällä. Sen lisäksi myös tuorekelmulla saa, tai pitäisi saada, semmoiset kaksiväriset "halkeilevat" kynnet, kun ensin lakkaa kynnet, antaa normaalisti kuivua ja lakkaa toisen lakan päälle ja kun se on märkä vielä, niin töpöttää rypistetyllä kelmulla päälle... Tämä ei kuitenkaan onnistunut minulta, ehkä tein jotain väärin. =D

On tullut myös semmoinen hullu juttu mieleen että saisiko esim. käytetystä eye liner silmänrajaussiveltimestä puhdistamalla kynsisiveltimen ja kuinka käytössä voisi toimia..? =D Saisiko sillä esim. maalailtua kivoja, yksinkertaisia ja pieniä kuvioita kynsiin? =)

Lisäksi vielä, miten pystyy parhaiten pitämään kynnet kunnossa, nämä kun ovat erittäin pehmeät ja halkeilevat? Entäs kynsinauhat, kun nekin tahtovat olla repaleiset? =)

Kertoilkaashan kaikenlaisia vinkkejä mitä mieleenne tulee ja mitä kaikkea kotoa voikaan hyödyntää kynsien kauneuteen ja kunnossa pitämiseen! =)

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat