Te jotka tiedätte jälkiehkäisystä!

Seuraa 
Liittynyt1.7.2012

Jouduin ottamaan kahdessa kierrossa peräkkäin pillerin. Ensimmäisessä kierrossa ei mitään vaikutusta, mutta toisen pillerin jälkeen (seuraavassa kierrossa) kuukautiset alkoivat 2viikkoa etuajassa! Kuukautiset alkoivat 1 viikko pillerin ottamisen jälkeen ja ovat nyt kestäneet normaalia pidempään.

Apteekissa sanottiin että kuukautisten pitäisi tulla normaalisti, eipä tullut. Onko muilla käynyt samoin? Olen ainakin kuullut että jollain olisi ollut vähän vastaavaa, johtuen varmaan suuresta hormonimäärästä.

Onko tästä syytä huolestua?

Kommentit (4)

Vierailija

Jep, kannattaa lukea paketin seloste pillereistä. Itellä on Mercilon pillerit, ja jos oikein muistan, jos alkuvaiheessa unohtaa ottaa pillerin, ottaa vain sitten sen unohtuneen pillerin jonka oli unohtanut ja ottaa taas ajoissa sen seuraavan. Mutta jos oli lähempänä kuukautisia unohtanut ottaa, jättää muutkin välistä ja odottaa menkkoja.

Elenainen

Hei! Ei todellakaan mitään syytä huolestua. Jälkiehkäisypilleri voi pistää pakin sekaisin pitemmäksikin aikaa, kuukautiset saattavat olla muutaman kuukauden epäsäännölliset. Jossain tapauksessa kuukautiset saattavat olla poissa monta kuukautta ja sekin on kuulemma normaalia. Apteekissasi ei ilmeisesti ollut kauhean hereillä olevaa porukkaa, jos eivät tuon tarkemmin osanneet kuvailla pillerin vaikutusta :)

Jokaisen kropalla on yksilöllinen tapa suhtautua pilleriin :)

Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

Sunqueen
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

On kyllä väärin sanottu apteekissa! Ei mitään syytä huoleen. Mullakin menkat tuli pari viikkoa etuajassa kun kerran oon pillerin ottanu. Eihän niitä pillereitä usein kannata ottaa mutten usko, että siitä mitään haittavaikutuksia tulee. Tuossahan joku sanoi että "Saman kuukautiskierron aikaista toista käyttöä ei suositella, koska silloin vuotohäiriöiden riski on suurempi." mutta ymmärsin ettet näin tehnyt, vaan peräkkäisten kiertojen aikana otit yhdet pillerit kumpanakin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat