Kaikki vähintään 19-vuotiaat kauneusintoilijat huomio!

-C-

Jos kaipaat uutta sisältöä tai vaihtelua elämääsi, uusia ystäviä, antoisan harrastuksen tai hyviä lisätienestejä:

Colosén avulla on mahdollisuus saada extraa elämäänsä niin rahallisesti kuin sisällöllisestikin. Colosé on maailmanlaajuisen menestyksen ja arvostuksen saavuttanut kosmetiikkasarja, jota käytetään yli 50 maassa. Suomessa sitä on käytetty esimerkiksi missien ehostamiseen mm. Miss Suomi-, Miss Scandinavia- ja Suomen Neito -kisoissa. Colosé on ollut Suomessa 43 vuotta.

Sarjan kehittelyssä ei käytetä eläinkokeita eivätkä myöskään raaka-ainetoimittajat tee eläinkokeita. Colosélle on tärkeää ekologisuus ja ympäristöä säästetään mm. kuljetuksissa, sillä tuotteet valmistetaan alusta loppuun samassa paikassa, pienessä kylässä Worbenissa Alppien puhtaassa ilmastossa. Sarjan purkitkin ovat kaikki kierrätyskelpoisia. Tuotteilla on EU:n ja USA:n valvontaviranomaisten hyväksyntä. Tuotteet testataan sveitsiläisellä ihotautiklinikalla ennen tuotannon aloittamista. Colosé on laadukas sarja, mutta ei silti maksa maltaita! =)

Jos haluat kuulla lisää Colosén ihanista tuotteista ja mahdollisuuksista, joilla sinäkin voit olla mukana ja ansaita hyvin, niin laita sähköpostia os. colose_cosmetics@hotmail.com. Colosé on tuonut omaan elämääni ihan uuden suunnan ja ihoni ei ole koskaan tuntunut ja näyttänyt näin ihanalta ja hehkeältä. Ja millä hinnalla... 

Voit olla yhteydessä asuitpa sitten Lapissa tai Helsingissä. Tässä ei ole kyse mistään Avonista tai Oriflamesta, sillä Colosé painii ihan eri luokassa niin ansaitsemismahdollisuuksillaan kuin tuotteillaankin =)

Olethan vähintään 19-vuotias. =)

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat