Ikisinkku

Eeva

Ehdottomasti cosmoin! Tykkään!!! :)

Sivut

Kommentit (23)

Jen

Juuri Cosmoainesta! Cosmoon ei sovi tylsät päivän asu -blogit, vaan tarvitaan jotain villiä ja menevää, johon lukijat voivat samaistua, tai ainakin naureskella!

Rousk

Jo kauan blogia seuranneena voin kertoa, että oikeastaan mikään muu ei sovi Cosmoon paremmin! Oikeaa, realistista sinkkuilua ja loistavaa huumoria sekä mahtavia oivalluksia! Ja tietysti miehiä, miehiä, miehiä. Ihan täyden kympin valinta!

Mimmi

Tämän bloggaajan loistava verbaliikka ja suorastaan ahmittavat miesjutut jättää muut tusinablogit täysin varjoonsa! Tätä Cosmo tarvitsee! <3

elisa

Oonko aina ihmetelly, miksi Cosmolla ei oo bloggaamassa ainuttakaan bloggaajaa, joka keskittyis nimenomaan ihmissuhteisiin ja niiden pohtimiseen, kun ne kuitenkin on Cosmossa iso juttu! Tältä tytöltä irtoais varmaan myös hervottomia juttuja seksin yms. maailmasta, joista puhumisesta muut bloggaajat vaikenee. Tykkään!!

Netta

Tämän hetken ehdokkaista ehdottomasti vahvimmasta päästä :) Toisi hyvän lisän Cosmon bloggaajiin, jotka nyt painottuu vaan muotiin ja kauneuteen :)

Chu

Cosmolla on jo bloggaajia kertomassa tyylistä ja kauneudesta etc. etc. Tyyliblogit on niin nähty. Tästä blogisa löytyy asenteellista sinkkumeininkiä, ihmissuhteita ja naisena olemisen ihanuuksia ja kurjuuksia. Eli SITÄ JOTAIN.

KYLLÄ! Tämä on ainoa oikea valinta!

ikisinkku voittoon!

Ikisinkku tuntuu olevan ehdokkaista ainoa bloggaaja, joka itse asiassa kirjoittaakin jotain. Ja niin maan pirun hyvin kirjoittaakin! Ja kiinnostavista aiheista.

Muilla tuntuu olevan enimmäkseen sellaisia "uu, ostin tällaisen, uu, haluaisin ostaa tällaisen, uu, tätä söin" -kuvapäivityksiä. Plääh, sellainen on jo nähty sadassa muussa blogissa.

Marika

Ei jumankekka mitään siljaa tai tuota annikaa cosmon bloggaajaksi... Tässä on semmonen bloggaaja joka passaa cosmoon ku voisilimä puuroon! Eihän nuo muut ees puhu miehistä ja mää ku jotenki käsitin, että miehet ois se yks pääasia cosmon bloggaajalle.. Go Jenny!

vinka

Tää ehdokas hakkaa kaikki noi päivän asu -barbit mennen tullen! Jennyn blogia tulee oikeesti luettua eikä vaan selailtua läpi

aikuinen nainen

Tämä on täysin ja ehdottomasti eniten Cosmoa mitä olen missään blogissa koskaan lukenut! Aivan loistavaa verbaliikka ja kirjottamisen taitoa tällä naisella!

Sipe

Tämä on mielestäni ainoa ehdokas, jossa on oikeasti cosmoainesta! Nauran aina vedet silmissä Ikisinkun jutuille, ja oon seurannut blogia jo pidemmän aikaa! Nämä jutut pitää ehdottomasti saada myös lehdenkansien väliin!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat