Sunnuntaiaamu

Kommentit (9)

Marika

Oi että siellä näyttää taas ihanalta. :) Mua ärsyttää ihan suunnattomasti se, kun ihmiset parkkeeraa ne autonsa vasemmalle kaistalle ja ajavat sitten hitaasti. Ja niin muuten ärsyttää Kyleäkin ja yhdessä aina kiroillaan siellä ratin takana. :P Ärsyttää myös ne tyhmät stop-merkit, koska aina pitää pysähtyä, vaikka yield-merkki kelpais ihan yhtä hyvin eikä aina tarviis pysähtyä. Tosin automaattivaiheisilla autoilla ei ole niin väliä pysähtyykö vaiko ei. :)

http://www.girlsloveshoes.blogspot.com

Vierailija

:D hahah joo C ei voi myöskään sietää tätä ajotyyliä täällä. Euroopassa kun ollaan ajeltu niin hän jaksaa aina ihmetellä miten hyvin ihmiset osaavatkaan ajaa autoa tiettyjen sääntöjen mukaan verrattaen Jenkkilään. :D Ja onneksi tosiaan on automaattivaihteet, muuten ei ainainen pysähtely olisi yhtä kivaa!

MAYO

Voi miten ihania kuvia! Asun Ruotsissa ja täällä kolmiot on kyllä ihan tuttuja, mutta juuri tässä meidän kodin lähellä on vähän isompi risteys missä jokaisella on stop-merkki ja se taas aiheuttaa aina hämmennystä. Kaikki pysähtyy, eikä kukaan oikein tiedä koska uskaltaa mennä :) 

Ja Green Eyes! Ihana kappale<3

http://mayopic.blogspot.se

Vierailija

Hih täällä taas tuo stop-merkki systeemi toimii aivan täydellisesti, mutta varmasti on niin että kuka mihinkin on tottunut :D Aina vaan katsellaan että kuka tuli ensin risteykseen. Rakastan green eyes-biisiä myös <3

Vierailija

Sanos muuta, itse tuntuu aina välillä aivan epäaidolta kulkea tällaisissa maisemissa täällä. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat