Kuumeessa kotona

Kommentit (10)

Miketsu

Oon juuri nyt kuumeesa ja aika on menny kattoesa elouvia, nukkuessa ja mikä parasta: poikaystävä on mua parantelemasa täälä, sillä on niin hyvä immunieetti, ettei oo tullu sairaaks.

Vierailija

Itsekin olen katsellut sarjoja ja leffoja ja kyllähän aika hissukseen kuluukin. Oma poikaystäväni on todella pöpökammoinen, mutta ihan hyvä hoitaja silti :) Tosin nyt olen ollut koko viikonlopun yksin kotona. Onneksi ihana Anne-kaveri tuli eilen leffaseuraksi tuohon sohvalle. Seitsemän vuoden aikana olen nähnyt hänet ehkä kaksi kertaa kipeänä, joten hän uskalsi tulla sairasvuoteen äärelle noin vain :)

Sari

Kyllähän tähän nyt jotain potkua tarvitaan kun kukaan ei edes vaivaudu kommentoimaan.. :( Säännölliset päivitykset, yllätyksellisyys, inspiroivuus, kauneus ja ilo; niistä on hyvän bloggarin postaukset tehty.

Vierailija

Kiitos kommentistasi! Toivottavasti saamme pian ainakin teknisesti blogin rullaamaan moitteettomasti. Sisältöjä minun pitää kehittää vielä tässä samalla :) Onko sinulla mitään erityistä lempiaihetta, josta toivoisit kirjoittavani?

Vierailija

Mulla on kuule ihan samat fiilikset! Oon ollu viikonlopusta asti sairaana, mitään ei jaksa tehä, jne. Tämäkin päivä on mennyt netissä surffaillessa ja yhden lyhyen postauksen kirjoitin blogiini. Mulla on kanssa aika paljon kävijöitä blogissa päivittäin, mutta säännölliset lukijat ja kommentit olis kyllä kivoja ja motivois jatkamaan kirjoittelua. Tosin miun blogi on ollu olemassa vasta 3 viikko, joten pitäisi kai vain luottaa siihen, että ajan kanssa lukijatkin lisääntyy :)

Käy tsekkaa ja jätä joku kommentti, piristäisit nuhanenän arkea hirmuisesti!

http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/

Vierailija

Varmasti täytyy olla vain kärsivällinen - sitä minulle toitottavat ainakin ystävät ja työkaverit. Mutta olen varsinainen malttamattomuuden perikuva! Toivottavasti olet jo tervehtynyt. Minulla kesti viikko parantua. Käyn tsekkaamassakin blogisi heti tänään :)

katsukka

Ite just soitin töihin, että pakko pitää saikkua, kun on niin flunssanen olo. Valmiiks jo huolestuttaa, et miten saan päivän kulumaan. Lisäksi perjantaina odottaisi erittäin kuumat treffit, joihin mennessä todellakin haluaisin olla terve!!

Vierailija

Toivottavasti pääsit treffeillesi! Kuinka kävi? Oma poikaystäväni on ainakin niin pöpökammoinen, ettei olisi varmaankaan lähtenyt treffeille, jos olisin ollut nuhainen. Nytkin nukuimme pahimmat yöt niin, että hänellä oli tyyny sängyn jalkopäässä :)

Laku

Juu kipeänä taitavat olla aika monet juuri nyt. Minäkin. Täällä blogissa ei kyllä hirveästi tapahdu. Aika harvoin päivityksiä vaikka lupailtiin säännöllisyyttä joku aika sitten. 

Vierailija

Nyt nolottaa. Täytyy raivata kalenterista tilaa säännöllisille päivityksille. Miten on, haittaako teitä jos päivitykset ovat lyhyitä? Eli haluatteko mieluummin pikapäivityksiä usein kuin pitkiä päivityksiä harvoin?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat