Ihanat, tärkeät hiukset!

Kristiina

Millaiset hiukset omistat? Lyhyet, puolipitkät, pitkät? Yksiväriset, raidoitetut, tummat vai vaaleat? Käytkö kampaajalla säännöllisesti vai harvemmin? Muuttuuko tyylisi usein? :)

Voi toki antaa vinkkejä ja linkkejä hyvistä leikkausmalleista ja väreistä!

Kommentit (3)

mirrri

Itselläni on puolipitkät täysin mustat kerrostetut hiukset. Aion mennä ensi viikolla kampaajalle vaalentamaan ja raidoittamaan hiuksiani, Tykkään vaihdella eri tyylejä, ja viimeksi leikkautin vinon otsatukan. :) I like!

Vierailija

Pitkät tasaisen ruskeat hiukset. Tosin nyt kesän jäljiltä vähän vaaleita raitoja päällä. Edellisestä kampaajareissusta on aikaa jo reilusti yli vuosi. Sen jälkeen olen kyllä antanut iskän ja poikaystävän lyhentää latvoja. En jaksa muutella hiustyyliäni. Teen mieluummin erilaisia kampauksia hiuksiini.

meow

Kesän jäljiltä hieman kulahtaneet, pitkähköt vaaleanruskeat+blondit raidat, lähellä omaa väriäni. Tyyliä en juurikaan osaa muuttaa, pituus vain vaihtelee, viimeksi oli melko lyhyet, täysin mustat hiukset joiden juurikasvun värjäily sai vaihtamaan väriä :D Seuraavaksi haluaisin joko punaiset (niissäkin se jatkuva värjäily vähän hirvittää) tai tummanruskeat ja pituudesta lähtee vähän. Kampaajalla käyn lähinnä vain kun haluan vaalentaa hiuksiani tai lyhentää paljon, itse kun en osaa hiuksiani leikata :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat