RadicaLash - Uusi luomusertifioitu ripsiseerumi

Carolinaa

Hei, onko kukaan testannut tuotetta? Ystävien kanssa bongattiin tää netistä viime viikolla ja aattelin kysästä onko ketään täällä ostanut/kokeillut. Ittelläni herätti kiinnostuksen kun on luomutuote, eikä siinä oo sitä lääkeainetta mitä muissa ripsiseerumeissa on. Kiitos jos joku viitsii vastata :)

Kommentit (3)

Janerye

toimii oikeasti niinkuin lähes kaikki ripsiseerumit! reilusti plussana Radicalashilla se että tuotteessa on käytetty vain luonnonmukaisia ainesosia, kuten proteiineja jne. joilla saadaan ripset kasvamaan luonnollisesti. suosittelen ainakin kokeilemaan kun hintakin on huomattavasti alhaisempi kuin muissa ripsiseerumeissa!

Gerbiles

Mulle ainakin tuli Neulashista joku allerginen reaktio tai jotain ja jouduin lahjottamaan sen mun kaverille, silmä punoitti ja kirveli tosi inhottavasti. Tätä ehkä uskaltaiski taas sen insidentin jälkeen kokeilla, jos ainesosat ovat luonnollisia niin niistä tuskin tulee vastaavia reaktioita :) pitää laittaa harkintaan

Cosmo_sin

Katsoin ja ei ainakaan ole hinnalla pilattu kun vain 68€ netissä. Ihan hyvä vaihtoehto kyllä noille muille ripsiseerumeille, joita löytyy markkinoilta ja joiden hinnat ovat aika pilvissä..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat