Coco loco

Kommentit (7)

peppi

Kyllä, koirat tekevät elämästä niin paljon parempaa :) 

Me ollaan mietitty yorkkia kaveriksi tälle nykyiselle, ehkä joskus vuoden kuluttua. Meistä yorkit on tosi söpöjä :) Ja terrieri sen pitää olla. Tää nykyinen on kyllä aika lempeä terrieri ja aina tietysti mietityttää miten se tulis uuden tulokin kanssa toimeen, mutta ihan hyvin varmastikkin. 

Vierailija

Oi ihana:) uusi kaveri perheeseen. Itsekin pidän terriereistä, varmasti ajan kanssa uusi tulokas sopeutuu perheeseen.varsinkin jos toinen on vielä aivan pentu. Koirat ovat vain niin ihania<3

Heidi

Enpä ole sataan vuoteen kommentoinut... Ihana suloinen Coco, paljon rapsutuksia sinne! Koirakuume täällä sen kun kasvaa, eikä nämä kuvat kyllä yhtään helpota asiaa. :)

Vierailija

Heiii, oletkohan tuttu Heidi? Joka on tavannut Cocoa? Jos olet oikea niin laitathan mailia, yhteistosi ovat hävinneet minulta:( 

Ankka

Olipas kiva lukea vähän koirakuulumisia :)

Itsellä on pieni Emma-yorkki, joka täyttää 11 vuotta joulukuussa. Tottunut matkailija hänkin, tosin vain kotimaanmatkailijana :) Kesällä kävin Ahvenanmaalla ja Emma pääsi ensimmäistä kertaa mukaan laivalle ja hyvin meni.

ankanelamaa.blogspot.com

Vierailija

Terkkuja sinne Emmalle!:) hih kiva kuulla muidenkin matkusteluista, varmasti toinen on nauttinut Ahvenanmaan matkasta:):)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat