"Mie rakastan sinnuu."

luuuuuunikq

Pari päivää sitten sanoin ensimmäiselle poikaystävälleni "minä rakastan sinua" ihka ensimmäistä kertaa. Olin koko illan aika alakuloisella päällä ihan muista syistä ja olin etäinen poikaystävääni kohtaan. Hän yritti lepytellä minua mutten halunnut itse puhua mitään. Nukkumaan mennessä hän ei tullutkaan minuun kiinni nukkumaan kuin yleensä, vaan käänsi selkänsä minua kohti. Minusta tuntui tosi pahalta, koska tuntui siltä että pahoitin poikaystäväni mielen. Menin häneen kiinni ja kuiskasin häneen korvaansa "mie rakastan sinnuu". Olin jo aikaisemmin ajatellut että sanon sen sellaisena hetkenä, ettei poikaystäväni tarvitsisi sanoa mitään takaisin. En halunnut tilanteen olevan sellainen, että hänestä tuntuisi että hänenkin olisi sanottava samoin. Lopulta poikaystäväni kääntyi ja sanoi "miekin taian olla rakastunut sinuun".

Tietysti toivoin hänen vastaavan tuntevansa samoin minua kohtaan, mutta mitä hän tuolla lauseellaan tarkoitti? Tarkoittaako "minä rakastan sinua" samaa kuin "olen rakastunut sinuun"? Tämä saattaa tuntua joittenkin mielestä tyhmältä kun mietin tätä asiaa mutta tunnen ensimmäistä kertaa elämässäni tällaista ja haluaisin kuulla muitten ihmisten mielipiteitä. Mitä mieltä te olette?

Kommentit (2)

Sanna

Minusta poikkiksesi vastaus oli rehellinen ja hyvä. Omasta mielestäni ihmiseen ihastuu ensin, sitten hänestä alkaa tykätä, kun oppii paremmin tuntemaan, tunne muuttuu rakastumiseksi. Kun tuntee toista hyvin jne. alkaa tuntua että rakastaa toista. En sano että tämä on ainoa oikea kaava, mutta mielestäni vain esim. kovin lyhyen tuntemisen jälkeen ei voi sanoa rakastavansa toista eikä välttämättä aidosti silloin kun toinen tunnustaa rakkautensa ekan kerran. Ellei sitten ole niin ujo että uskaltaa tunnustaa vasta kun toinenkin niin tekee. Jos poikaystäväsi olisi vastannut rakastavansa sinua tuossa tilanteessa, olisin saattanut itse ajatella että hän koki että hänen on sanottava samoin kuin sinun. Mietipä, jos hän ei olis sanonu mitään? Voi olla että poikkiksestasi ei vielä tunnu siltä että hän rakastaa sinua, mutta hän halusi ilmaista että hänenkin tunteensa ovat syvenemässä. Joka tapauksessa rakastUminen ja rakAstaminen on eri asia. Rakastuminen on sellainen "välivaihe" tunteiden syvetessä, rakastaminen on se syvin tunne pariskunnan välillä, joka vahvistuu ja muuttuu iän ja ajan myötä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat