KYSY!

Sivut

Kommentit (21)

Nella

Miten päädyit ulkomaille alunperin? Opiskelemaan? Mitä olet opiskellut ja missä maassa?

Tapasitko miehesi opiskelupaikassa? Oliko teille itsestäänselvyys, että sinä muutat hänen perässään hänen kotimaahansa vai harkitsitteko mitään muuta maata asuinmaaksenne? :-)

Kiitos muuten hyvästä blogista, on aina mielenkiintoista seurata ulkomailla asuvan hiukan erilaista arkea =)

P

Muutitko USAan vasta naimisiin menon jälkeen, vai oliko sulla joku viisumi jolla olit USAssa ennen naimisiin menoa? jos oli, nii mikä ja kuinka kauan kerkesit asua USA:ssa ennen naimisiin menoa?

Sulla on kyllä aivan ihana blogi, ja tosi kiva et kirjotat tosi usein, ettei oo mitään esim. kuukauden taukoja =)

Susanna Lahdesta

Asukoo lähistöllä muita suomalaisia? Ja jos asuu niin oletko miten paljon yhteyksissä heidän kanssaan?

Krisse

Haluatko jäädä asumaan Losiin loppuelämäksi, vai kiinnostaisiko asua jossain muualla päin U.S.A.:ta tai Kaliforniaa?

aaannnaaa

Mita kauneustuotteita kaytat? Hemmotteletko usein itseasi esim. hoidoilla (kuumakivihieronta,kasvohoidot ym) tai suklaalla ;) miten saat pidettya kropastasi huolta ja pidat sen timmissa kunnossa?

Aivan ihana blogi, kiitos!

hanna

oletko naimissa? jos olet niin kauan olet ollut? ja onko hääkuvia nähtävillä vanhassa blogissasi?

kauanko olet ollut miehesi kanssa yhdessä?

missä käyt töissä?

millainen koulutus sinulla on?

peppi

Moikka Madde! Ihanaa, tosiaan kun kirjoittelet niin usein ja kera kauniiden kuvien!! 

Mua kiinnostaisi kovasti kuulla sun näkemyksiä sikäläisestä työkulttuurista ja työpäivien pituudesta ym. Myös yleisesti kaikki USAan liittyvät jutut kiinnostaa: ihmiset, kulttuuri, ruoka, ym ym. Tämän tapaisia postauksiahan olet jo tehnyt, mutta lisää vaan :) 

Nautihan kovasti auringosta ja ihanista rannoista!

bella

Ensin pakko sanoa, että aivan ihana blogi! ja ihana kirjoittaja. Tosi mukavaa kuulla millaista elämä on siellä päin maailmaa, kun se on aina ollut itselleni unelma paikka päästä käymään! :)

Olisi kiva tietää onko siellä arki samanlaista kuin suomessa tai miten eroaa?ja onko elämästä tullut jo tavallaan "arkea" siellä vai onko uutuuden viehätys säilynyt? lisäksi kiinnostaisi sellainen päivä madden kanssa postaus,eli millainen on sun normi päivä? tai voit ihan kertoa jos et postausta halua tehdä :)

Lisäksi sulla on niiiin ihanat hiukset, että mitä hiustuotteita käytät?

Hyvää syksyn jatkoa ja jatka samaan malliin!

Iia

Hei. Muistanko väärin vai aloititko jotain sisustukseen liittyviä opintoja? Mitä niille kuuluu? Mukavaa syksyn alkua :-)

Anna

Miten olet omasta mielestäsi muuttunut Amerikkaan muuton jälkeen? Olisitko pitänyt mahdollisene Suomeen muuttoa? Haluisitko lapsia? :)

Tykkäään blogistasi, ihanan rento ja lämpöinen :D

Kati

Mun on pitäny jo monta kertaa tätä kysyä, ajatteletko suomeksi? Aika monelta lätkänpelaajalta tätä kysytään, mutta esim. lämpötilat tai ruoanlaitossa mitat tai matkat. Käännätkö  grammoiksi/kiloiksi/celsiukseiksi/metreiksi? :D

Sonja

Mitkä ovat mielestäsi pääeroavaisuuksia suomalaisten miesten ja oman miehesi välillä? :) Onko tullut joskus riitoja näistä asioista? Ihana blogi! <3

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat