Karkkiaddikti vai karkki-intoilija?

karkkinen_

Moikka!

Ensinnäkin, tämä ei ole laihdutus-tai dieettiviesti, vaan lähinnä huumorista - naisista ja karamelleista. Klassinen yhdistelmä.

Onko teillä erityinen suhde karkkiin, ehkä johonkin tiettyyn makeiseen? Suklaa, laku, salmiakki, marmeladi, imettävät, kirpeät, vaahtokarkit - on mistä valita? Koetko jonkin makeisvalmistajan toista paremmaksi? Onko lohdutus-suklaana aina sama Fazer tai Marabou? :)

Itselläni jostain syystä Fazerin kokonaisilla hasselpähkinöillä ladattu suklaa maistuu, tuo lämpimän ja rauhoittavan olon. Oma fammoni (far-mor) tätä tarjoili aina vierailuilla ja ehkä tuo lämmin suhde fammooni on jotenkin ehdollistunut lämpimään suhteeseen kyseiseen suklaaseen.

En ole koskaan ollut hedelmäkarkkien ystävä, jostain syystä, ehkä gelatiinista johtuva pahoinvointi vaikuttaa asiaan : D tästä syystä salmiakista on muodostunut paheeni - salmiakkia kaikisa muodoissa, oli merkki mikä tahansa. Jäätelöt, patukat, pastillit KAIKKI! :)

Tässä muille salmiakin ystäville vinkki ;)
http://designskins.fi/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/nokia/5...

Mitkä ovat teidän paheenne, mitkä tärkeitä muistoja?

Kommentit (2)

Suklaatyttö

Itsellä on vuosikausia ollut sama, eli tuo Fazerin pähkinäsuklaa ihan ykkönen. En ole kuitenkaan sitä enää pitkiin aikoihin ostanut, koska siinä tuntuu olevan ihan liikaa yhelle, enkä halua säästellä varastoon suklaata, koska sitten sitä tulee syötyä silloinkin kun ei varsinaisesti tekisi mieli jne :P Kuulostaa ehkä hupsulta. Nykyään ostelen siis vihreää Royalia tai Fazerin sinistä suklaanappeina, ne on sellaisia hyvänmielen popsittavia :) Muistoissa lähinnä elelee tuo edellä mainittu pähkinäsuklaa, se on vanha leffailtojen ystävä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat