Tyttöjen matka Vegasiin!

Kommentit (4)

Ansku

Moikka! Saisinko toivoa enemmän kuvia blogikirjoituksiin? :) Jenkeistä löytyy vaaarmasti kuvaamisen arvoisia kohteita ja tapahtumia ja muuta elämääsi liittyvää ja jotenkin nykyiset blogimerkintäsi ovat hiukan tynkiä ja kuvallisesti mitättömiä... Enkä tarkoita tätä pahalla, pidän blogistasi, mutta toivoisin lisää sisältöä! 

Vierailija

Kiitos palautteestasi, olen tosi pahoillani jos kuvat eivät ole miellyttäneet sinua. Monelta muulta olen taas kuullut paljon hyvää, mutta niinhän se menee että kaikilla meillä on erilainen maku. :)

Täytyy kuitenkin muistaa että elämä täällä ei ole yhtä lomailua ja paikasta toiseen kiertälyä vaan ihan normaalia arkea. Välillä ei tosiaan ole aikaa ottaa kuvia tai käydä tapahtumissa joita toivoit lisää. Välimatkat ovat myöskin aika kamalia ja usein istun autossa useamman tunnin vain yhteen suuntaan mennessä.. Myös jo osaltaan käytän useita tuntia blogin ääressä ja usein juuri 3-6 kuvaa per postaus vievät paljonkin aikaa vaikka sitä ei siellä ruudun toisella puolella tule heti ajatelleeksi. Ihanaa sykysn jatkoa ja koitetaan tsempata kuvien kanssa ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat