Muistoja kesästä

Kommentit (4)

Vierailija

kiitti! Ja joo en voi uskoa että kesä on melkeimpä ohi, miten aika meneekään näin nopeasti! :D

Terkkuja Lontooseen! 

Karpo4

Moikka!
Olen hiljattain vasta löytänyt blogisi ja olen jo aivan rakastunut siihen. :) Olen aina haaveillut elämästä Jenkkilässä, joten haluaisin tietää muutamia asioita siellä olosta ja sinne tulosta. :) Elikkä miten olet päätynyt Jenkkeihin, tiedän että vissiinkin miesystäväsi perässä, mutta missä olet tutustunut mieheesi ja haluaisin myös tietää, onko minulla ns. mahdollisuuksia päästä koskaan asumaan sinne edes muutamaksi vuodeksi, koska en ole kovin varakkaasta perheestä lähtöisin, joten minun budjettini ei ole kovin suuri? Olitko sinä hyvä tuloinen, ennen sinne muuttoasi, kun nyt ainakin kuvien ja kirjoituksiesi perusteella vaikutat aika varakkaalta? :) Aivan mahtava blogi, kiitos tästä! <3

Vierailija

Heiii,

Kiitos ihana kommentista, ihana että olet löytänyt tänne!

Tosiaan miehen perässä tänne ollaan tultu, tässä postauksessa http://www.cosmopolitan.fi/artikkeli/blogit/lamadde/small_things kerroin tarkemmin miten olemme tavanneet. Nykyään olemme siis naimisissa ja tämä kautta sain green cardin ja luvan muuttaa maahan. Muuten tosiaan tänne asumaan pääseminen ei ole helpoimmasta päästä, mutta esimerkiksi monet valitsevat au pairiksi lähtemisen. Jolloin siis hoitaa lapsia paikallisessa perheessä .Ei varmasti aina helpoin työ mutta tätä kautta pääsee osaksi paikallista arkea ja saa pientä palkkaa myös samalla. (Toinen vaihtoehto on koulun kautta vaihtoon. )

Marika joka kirjottaa Marionette blogia on tehnyt kattavan au pair- osion blogiinsa ja sitä kannattaa lueskelle..Paljon tsemppiä sinulle unelmien tavoitteluun!

http://girlsloveshoes.blogspot.com/search/label/Au pair -aika

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat