Mistä ostatte/ostitte Wanhojen tanssimekkonne?

Adeleii

Kertokaa mistä olette oman mekkonne ostaneet tai aijotte ostaa!
Kertokaa myöskin luotettavia sivustoja netistä, mistä löytyisi. :)

Kommentit (11)

mampsu

Hei! Kannattaa katsella erilaisista nettikaupoista, jossa ihmiset voivat itse ilmoittaa myytävinä olevia asioita. Wanhojen tanssimekot ovat yleensä kerran käytettyjä ja siksi aivan uudenveroisia. Saat halvemmalla hyvän mekon. Esimerkiksi. Minullakin on myynnissä punaisen värinen wanhojen mekko!

wanha -12

Ostox.fi, edullinen ja luotettava :) Omankin mekkoni sieltä löysin ja voin sanoa, ettei tarvinnut sitä tilausta katua! Mekon saa tilattua omilla mitoilla TODELLA edullisesti. Suosittelen!

Karoliina

Itse ostin Haloselsta oman mekon:) Sieltäkin sai kauniita mekkoja suht. edullisesti. Zazabella.fi sivustolla on ihania mekkoja, mutta aika hintavia. Kanttaa myös katsoa unelmapuvut.fi. Hääpuku/juhlapuku liikeet kanntaa myös tarkistaa. Ulkomaalaista nettikaupoista saa myös halvalla, mutta luotettavuus ei ole aina varmaa. Huuto.netistä saattaa myös löytää.

Sirppu

Tilasin myday.fi-verkkokaupasta. Kaveri tilasi viime vuonna samasta paikasta ja se oli aivan upeea. Siellä alko viime viikolla alennusmyynti. UPEA10 -koodilla saa nyt 10 %:n alennuksen yli 100 € tilauksesta. Siis jo alennetuista hinnoista.

OulunTyttö
Seuraa 
Liittynyt24.2.2011

Mää ostin myös Haloselta aivan ihanan sinisenmekon. Alle satasella jopa sain sen(: Pitäs vaa nyt keksiä, mitä sille tekis. Säästänkö sen ja annan joskus omille lapsille sen sit joskusku sellasia saa :D Vai myiskö sen(: 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat