Vinkkejä ekoille treffeille

help

Erosin tuossa pitkästä suhteesta alkuvuodesta ja nyt olen uskaltanut lähteä treffeille tosi mukavan miehen kanssa. Ongelma on etten tiedä mitä pistäisin päälle tai miten olla koko tilanteessa. Edellisistä treffeistä on kumminki 3 vuotta aikaa. Jännittää nii hirveesti etten pysy enää paikoillaa. 

Onko kellään jotai vinkkejä miten nää treffit onnistuis mahdollisimman hyvin jne. Tiiän että on hyvä olla oma ittensä mut mitä muuta? 

Kommentit (1)

zoffi

Pistä siistit, rennot vaatteet, jotka ovat mukavat. Alle seksikkäät alusvaatteet, vaikka mies ei niitä näkisi, mies näkee sinusta, että tunnet itsesi itsevarmaksi ja seksikkääksi. ;)

Suosittelen ekoille treffeille ensin leffaan ja sitten kahville tai kaakaolle, johonkin hieman hiljaisempaan kahvilaan. Äsken näkemänne leffa ja sen sisältö ovat hyviä keskustelun aloituksia ja teillä on jo joku yhteinen kokemus. Miehen reaktioita on myös hyvä salaa tiirailla leffan aikana tai "vahingossa" hipaista tämän kättä, kun siirrät kätesi käsinojalle.

Kannattaa olla oma itsensä, kysellä mieheltä joitain yleismaailmallisia juttuja, kuten juuri lempileffoja ja musiikkimakua. Jos paljastuu, että pidätte jostain samasta bändistä, voitte sopia yhdet treffit sitten vaikka bändin keikalle. Ei kannata puhua edellisestä suhteesta, muuten kuin jos mies kysyy. Voit vihjata miehelle mikä on lempi kukkasi tai mitkä ovat lempi karkkejasi, jos hän vaikuttaa kiinnostuneelta seuraavista treffeistä. Saatat saada pienen yllätyksen ensi treffien aluksi.  Kuitenkin jos mies on itse hieman varovainen, voit jutella vain asioista, jotka jo mahdollisesti tiedät yhteisiksi teille.

Älä stressaa! Jos tiedät olevasi hermoraunio, voit vaikka treffien aluksi sanoa miehelle, että sinua jännittää. Mies ehkä jopa myöntää olevansa itsekin vähän hermostunut ja jännite purkautuu. (: Tsemppiä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat