Kuin postikortista

Kommentit (7)

Vierailija

Hih niin munkin mielestä, kuin olisi pudonnut keskelle leffakuvauksia :) Ja tosiaan olen tosi onnekas että saan asua tällaisessa mahtavassa paikassa. :)

pikkumyy92

hei onko se OC ohjelma kuvattu just tuolla rannalla ja just tuossa laiturillakin! vähän muistelen vaan kun näyttäs vähän samalle! ja noi ranta häkkyrätkin näyttää just samalle =)

Vierailija

Vitsit nyt en kyllä osaa sanoa, täältä löytyy useampiakin laitureita ja kaikki näyttävät aika samalta. Mutta hyvin mahdollisesti kyllä!!!:) 

Piretta

No postikorttimaisemat tosiaan! Samaa mietin usein taalla Sveitsissa vuorimaisemaa katsellessa, miten voikaan olla kaunista.. Tosin nyt on harmaata ja sateista eika vuorista tietoakaan :)

Vierailija

Voi minäkin rakastin Sveitsin vuoria, toinen aivan lempipaikkani maailmassa!!! :) Missä suunnalla Sveitsiä itse asut?

Kat NYC

Oikeasti olet onnekas asuessasi lahella tuollaisia rantoja ja maisemia!!! Juuri viime viikonloppuna ajateltiin toisen suomalaisen tyttokaverin kanssa rannalla istuessamme etta vitsit kun asuisimme lahella rantaa, jossakin pienessa merenrantakylasssa. Kylla sita olisi jotenkin vaan niin rennompi asenne kaikkeen. Rannalla hengailu on niin meditatiivista. Olemme mieheni kanssa puhuneet jo vuosia Kaliforniaan muutosta (han asunut Bay arealla tyon takia muutaman vuodne ja rakasti sita meninkia), mutta nuo maanjaristykset pelottaa. 2013 vuoden aikana teemme paatoksen minne menemme koska olemme lahtemassa nykyisesta asuinpaikastamme aika varmasti. Aika nahda muutakin maailmaa!!!! Ihanaa viikonloppua teille! XO Terkkuja Philadelphiasta talla kertaa!!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat