Tunteista kertominen

avuntarpeessa

Miten pitäisi menetellä tunteiden kertomisen kanssa todella ujolle miehelle? Olemme liikkuneet samassa porukassa muutaman kuukauden ajan ja viestitelleet keskenämme, mutta tuntuu kuin juttu ei etenisi mihinkään.. Ystäväni kehottavat kokoajan kertomaan hänelle ihastuksestani, mutta entä jos mies pelästyykin kun on niin ujo! En halua pilata mahdollisuuksiani möläyttämällä liian aikaisin, mutten myöskään jaksa odottaa ikuisuuksia tietämättä onko hän kiinnostunut.. Help me :o 

Kommentit (2)

fozy

Jos olette kavereita esim. facebookissa, ala tökkimään ja tykkäämään, jos hän tekee samaa takaisin sinulle, mahdollisuutesi kasvoivat juuri. ;)

Muutenki suosittelen aika varovaisia keinoja, naura hänen vitseilleen, hakeudu hänen viereensä kun olette porukalla jossain. Jos joku lähtee ravintolassa hakemaan lisää juomista, kysy henkilökohtaisesti häneltä mitä hän haluaisi. Kuuntele tarkkaan mitä hän puhuu ja kommentoi, hänen reaktionsa tähän kertovat sinulle paljon.

Itse seurustelen maailman itsevarmimman miehen kanssa, mutta paras ystäväni todella ujon kanssa. Jos olette osa samaa kaveriporukkaa, voit vaikka joskus järjestää pienemmät illanistujaiset johon kutsut vain muutamia ja voit yrittää törmätä mieheen paikoissa jossa tämä on elementissään. Jos mies on töissä, jossa voit hänen palveluksiaan tarvita, kysy neuvoa ja voit myöhemmin soittaa ja kiittää.

Yksi vaihtoehto on myös että kyselet yleisesti kaveriporukassasi haluaisiko joku lähteä katsomaan kanssasi jonkun leffan joka sinun on vain pakko nähdä. Jos kaverisi kaikki tietävät ihastuksestasi, pyydä heitä keksimään tekosyyt ja näin voit huolettomasti kysyä miestä, koska "yksin olisi mahdottoman ikävä mennä" ;)

Toivottavasti näistä oli edes jotain hyötyä. Kun olette kahdestaan, kehut ja miehen hehkutus tai vain kommentti "mielestäni sinun kanssa on aina tosi kiva viettää aikaa" voivat kertoa tunteistasi. Kuitenkaan tuommoinen jättää sen varan, että voit sanoa sanoneesi sen vain kaveripohjalta jos mies ei ole samaa mieltä sinun seurastasi.

Laita mies rakastumaan sinuun! Onnea!

avuntarpeessa

Oi kiitos hurjan paljon!!

Olen varma, että tuosta on apua, maltan tuskin odottaa, että pääsen toteuttamaan itseäni ;) Mahtavaa! Hyvää jatkoa sulle :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat