Mistä tietää että et ole miehelle vain pillu?

bs

Eli otsikko kertoo kaiken, mistä tietää, että ei ole miehelle vain pillu?

Sivut

Kommentit (20)

vikke

[quote author="bs" time="24.08.2012 klo 10:28"]

Eli otsikko kertoo kaiken, mistä tietää, että ei ole miehelle vain p

esim siitä että vain rakastelu kiinnostaa miestä. esim. vaimoni on minulle pillu, mutta minä olen naisystäväni kalu.

nannu

esim siitä, että haluaako mies tehdä muutakin sun kanssa kuin peuhata sängyssä ja haluaako mies tulla nähdyksin yhdesä julkisela paikalla? 

saatko läheisyyttä seksi jälkeen vai mitä tapahtuu? 

kyllä aika helppo itseki päätellä 

Vierailija

Noo, itselläni on tästä hieman kokemusta. Exälleni ( exä syystäkin) olin vai pillu! 
Huomasin sen lähes kaikesta. En saanut huomiota, en hellyyttä en mitään, mutta minun piti huomioida ja helliä häntä.

Jos oli pienikin sänki hän löi sheiverin kääteeni ja käski mennä sheivaamaan, jonka jälkeen hän halusi panna. Ei kysynyt koskaan miltä minusta tuntuu kun käski mut mitä raskaampiin asentoihin. Pisti pornon pyörimään ja minun piti tehdä samoin kun videossa. 

Suuseksi oli aina pakollista, jouduin jatkamaan niin kauan kunnes hän toisin määräsi. Painosti anaali seksiin ja puoliraiskasikin että sai ensimmäisenä panna persettäni. (Puoliraiskasi= Suostuin tunnin kitinän jälkeen kokeilemaan, hommat alkoivat ja menin kontilleni, hän otti käteni omiin käsiinsä selkäni taakse ''lukkoon'' ja alkoi painamaan, itkin ja pyysin lopettamaan mutta eipäs lopettanutkaan)

Mieleeni muistuu vielä eräs tapaus. Olin 39,4 asteen kuumeessa enkä suostunut antamaan, hän suuttui ja lähti pariksi tunniksi pois. 

Minulle riitti ja jätin hänet! Kaikki tämä tapahtui 1 kuukaudessa. Olin itse silloin 14 eikä hyvät muistot jäänyt siitä exästä.. Poika oli minua 3v vanhempi ja asui omassa kämpässä. 

En ole enään 4 vuoden jälkeen vihainen, vaan säälin häntä miksi hän käytti nuorempaa noin pahasti hyväkseen ja jonkin sortin seksiorjana,  joka oli ensimmäistä kertaa ihastunut.

Osaanpahan ainakin arvostaa nykyistä avopuolisoani ja paljon! :)

Toivottavasti oli edes hieman jotain suuntaa antavaa vihjettä :)

ilkka aka romeo

Tulin tänne trollaamaan. Ajattelin kirjoittaa yhden tyhmän huumoripostauksen lisää, mutta luettuani dersin viestin, en kehdannut. :((

Onneksi sulla on nyt ilmeisesti hyvä avopuoliso. :)

Olkaa tytöt tiukkoina ja uskaltakaa lähteä pois sellaisten ihmisten luota, jotka jatkuvasti satuttavat teitä.

Kuulin muuten vasta junassa, kun eräs tyttö selitti ystävälleen puhelimessa, että tämän poikaystävä usein hakkaa tätä usein, muttei halua silti jättää tätä, koska on ollut jo monta vuotta yhdessä. :S Jos tällaista tapahtuu 20v iässä niin, ei kovin hyvää yhteistä tulevaisuutta lupaile.

Foxy

En tiedä miten huonoja kokemuksia täällä naisilla on noista vastauksista päätellen ):

...mutta yksi asia mistä tiedän miesystäväni ajattelevan minua muunakin kuin "pilluna" on, että myös "siihen aikaan kuukaudesta" hän haluaa viettää öitä kanssani, hän hieroo minua kun olen jumissa eikä odota sen johtavan seksiin ja suostuu vain halailuun (joskus jopa itse haluaa vain sitä). Hän haluaa viettää aikaa yhdessä ystäviensä kanssa niin että olen paikalla, suunnittelee yhteistä tekemistä ja esitteli minut perheelleen hyvin nopeasti tapaamisemme jälkeen.

Tietysti auttaa, että olimme ystäviä yhden kesän ennen kuin aloitimme mitään. Toivottavasti tämä antoi vähän toivoa niille, jotka uskovat kaikkien miesten olevan paskiaisia (;

koettujo

lisävinkkejä joista huomaa mitä mies etsii:

eikö mies esittele sinua koskaan ystävilleen ja perheelleen? meneekö mies mieluummin omia menojaan vai jakaako ajan sinun kanssasi? käveleekö sinun seurassasi koskaan lähellä/käsi kädessä vai harppooko "kilometrin" edellä? viekö sinua koskaan ns. kunnon treffeille vai haluaako nähdä vain kerran viikossa tai kuussa? jaksaako kuunnella juttujasi vai onko vain hiljaa tai pälpättää vain seksistä? keksiikö huonoja tekoselityksiä ja katoilee? puhuuko mitään yhteisestä tulevaisuudesta vai vaikeneeko kun kysyt? puhuuko sinusta pelkkänä kaverina muille? ilmestyykö näköpiiriin vain silloin kun hänelle sopii? vaatiko sinulta aina uusia ja uusia asioita kokeiltavaksi? yrittääkö painostaa johonkin? onko hällä väliä asenne ja tuuliviireilyä asian kuin asian suhteen? katseleeko paljon muita naisia sinun seurassasi? pitääkö puhelimen usein kiinni?

jos vastaat näihin kyllä niin taatusti etsii vain "hauskanpitoa"

kettu

Heh, mun kanssa on monella naisella mennyt hermot kun kuukausitolkulla haluan vaan tutustua ja yrittää saada selville voinko luottaa naiseen täysin ja arvostaa häntä niin paljon ennenkuin edes harkitsen seksiä.:) Pidän itseäni maailman parhaana miehenä ja siten tietenkin vaadin itselleni myös maailman parasta naista.:P Ei oo helppoo mullakaan, nyyh...

Emmaa

Mulla samantapainen juttu! Eli oon tapaillu yhtä kundia, jolla on hyvin ristiriitaisia merkkejä(ainakin oman tulkinnan perusteella). Ollaan netissä tavattu ja puhuttu monta kuukautta ennen kuin hän muutti lähemmäs ja nähtiin. (Puheenaiheita on ollut jokalähtöön, seksistä on ollut puhetta mutta myös seurustelusta..) Jo ensimmäisellä näkökerralla suudeltiin.. No sen jälkeen olemme joitain kertoja nähneet ja harrastaneet myös seksiä.. Mutta hän on myös pitänyt minua kädestä ja kun olen baarissa ollessamme kysynyt muista naisista (esim. mitä mieltä tuosta?) mikä on mielestäni normaalia, vastannut vain mutisemalla?? Yksi känniläinen kysyi baarissa- onko toi sun muija? hän- ei, me ollaan vaan kavereita... Olemme myös viettäneet leffailtaa ja hän otti minut kainaloonsa?? Silti yleisesti puhuu sen tyylisesti, kuin ei haluaisi vakavampaa.. En ota hänestä selvää, onko teillä vinkkejä? Ota nyt miehistä selvää :D

Tavallinen mies

Teillä menee huonosti. Koettakaa tutustua johonkin oikeaan mieheen eikä aivovammaiseen luolamieheen.. Myöskään teinipojat eivät ole yleensä tuollaisia.

Vierailija

siintä et mies hyväilee sua viel aktin jälkeenkin

Vierailija: bs

Eli otsikko kertoo kaiken, mistä tietää, että ei ole miehelle vain pillu?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat