Essie kertaa kaksi

Kommentit (7)

Anne

Mitä hintaluokkaa Essie-lakat on siellä? Kaupoissa Suomessa hinta pyörii 15e luokassa, Ruotsin laivalla vajaa kympin. Olis muutenkin kiva kuulla Kalifornian hintatasosta, löytyykö mitään kalliimmalla kun Suomesta tms.

Vierailija

Heii, nuo kynsilakat ovat sellaista 7 euron luokkaa. Eli paljon halvempia mitä Suomessa. Muuten hintataso on täällä kyllä halvempi, ainoa asia mitä suoraan tulee mieleen Suomeen verrattuna on asuminen joka on kalliimpaa sekä sairasvakuutus jota maksetaan joka kuukausi. 

Sofia

Kiinnitin ensimmäistä kertaa huomiota vihki/kihlasormukseesi, aivan mielettömän upea!! Juuri sellainen mistä voi vain unelmoida :)

Vierailija

:) kiitos, tuo on kihlasormus joka siis Jenkeissä on aina se isompi sormus. Aivan super ihana ja mies teki kylla loistavaa tyota kun sen valkkasi :)

Ana

Oletteko kenties menossa Ensenadaan? :) Rakastuin kyseiseen merenrantakaupunkiin vuoden siella asuessani, toivottavasti viihdytte!

Vierailija

Heiii, oltiin Ensenadasta etelään La Bufadoran lähellä. Sellainen peninsula alue. Tosi kiva paikka kyllä, viime vuonna olimme samanlaisella reisulla ja silloin jo tuo alue tuli tutuksi. :) Olitko itse vaihdossa siellä vai miten päädyit sinne asumaan? :)

Ana

Samaisella rannalla on varmaankin tullut vietettya aikaa, ihana paikka kylla! :) Vaihdossa juurikin olin, tarkoitus oli palata Suomeen puolen vuoden jalkeen, mutta jainkin vuodeksi. Syksylle olisi taas kerran suunnitelmissa Kalifornian reissu, ei tuohon alueeseen taida koskaan kyllastya! :) Blogisi lukeminen vain pahentaa tata matkakuumetta, ihania kuvia!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat