Kullan kiusoittelu julkisella paikalla!

sanna

Heii :)

Ollaan menossa miehen kanssa viikonloppuna Lintsille ja haluaisin yllättää hänet eroottisesti. Seksielämämme on aika jämähtänyttä ja ollaankin useasti puhuttu kuinka kiihottavaa olisi tehdä jotakin "eroottista" julkisella paikalla, mutta koskaan ei olla edetty sanoista tekoihin :/ No tässäpä olisi hyvä tilaisuus kun ollaan lintsille lähössä, mutta en millään saa keksittyä miten kiusoittelisin/hyväilisin miestä julkisella paikalla :D Haluaisin saada miehen ja itseni himosta sekaisin, joten hyvät neuvot olisivat nyt kalliit ;)

Sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti teillä on ideoita! :)

Kommentit (4)

Likanen mieli

hmm.. ei nyt millään pahalla mutta lintsistä tulee eka mieleen paikka missä pyörii paljon viattomia ja siveellisiä lapsosia että tuo idea kuulostaa aikas rivolta :DD

A city called Coma

Tosiaan, eipä tuo paikkana ole ehkä ihan se sopivin, mutta toisaalta, missä tahansa teidät voi kuka vain nähdä. Vaikka se kiusoittelu tapahtuu ns. kaikkien silmien alla, ei sitä kenenkään tarvitse varsinaisesti nähdä.

Eli jos menette Lintsillä johonkin sellaiseen laitteeseen, jossa istutte kaksin, voisit hyväillä miestäsi housujen päältä ja suukotella kaulaa/korvaa tms. Tässä tosin se vaara, että miehelläsi on sitten seisokki kyydin loputtua, mutta se riskihän tässä otetaan. ;) Lintsillähän varmasti myydään myös hattaraa tms, eli miehesi voisi syöttää sinulle tuota hattaraa ja siinähän tahtovat sormet tahmaantua, joten voisit ne viekottelevasti nuolla puhtaaksi. Hankala sinänsä nimetä kovinkaan monta ehdotusta, kun ei tiedä, mistä miehesi pitää. Voit itse miettiä, mistä miehesi pitää eniten ja soveltaa. Kyllä himo keinot keksii.

kelis

Ekana tuli kanssa mieleen et menkää maailmanpyörään; siellä ei kukaan näe kun ootte ylhäällä tai menossa ylöpäin joten suikkaria peliin :D ja otat jonkun ison laukun mukaan, että kun kyydin loputtua miehelläs seisoo niin se kantaa sitä kassia edessään sen ajan ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat