Small things

Sivut

Kommentit (30)

Katriina

Awwww, ihana tarina! Minä kyllä uskon kohtaloon. Kaikki on niin pienestä kiinni! Itsekin istahdin oman mieheni viereen kapakassa 23 v sitten... :-)

Vierailija

Todellakin. Koskaan ei todella voi tietää mitä vastaan tulee. :) Ihana että sinulle on myös kohtalo puuttunut peliin ja oma rakas on löytynyt. :)

Vierailija

<3 Voi kiitos ihana :):):)  Mietin pitkään että pitäiskö tarina kertoa, mutta loistavaa että kaikki ovat tykänneet niin paljon. 

Jenni

Kyllä alkoi silmät kummasti vetistää tuota lukiessa! Ihana tarina teidän tapaamisesta, osoittaa kyllä juuri sen että miten pienestä asiat voivat olla kiinni. Sitä ihan pieni ihminen hämmentyy kun alkaa ajattelemaan tosiaan että jos ette olisi juuri sillä hetkellä kävellyt juuri sen kioskin ohi tai jos ette olisi juuri oikeana hetkenä ohittanut portaikossa miestä ja hänen kaveriaan elämä voisi olla tällä hetkellä täysin erilaista. Onneksi kuitenkin kävi juuri niin kuin piti, kyllä se varmasti on kohtalo :)

Vierailija

Niin totta. Välillä asiat menevät kyllä niin erilailla mitä onkaan kuvitellut ja sitä löytää itsensä aivan toisenlaisista kuvioista mitä olisikaan ajatellut. :) Hih ja hyvä niin. Kohtalo se varmasti aina välillä laittaa sormensa peliin tällaisissa asioissa. :D

Lora

Muistelen lukeneeni lyhyemmän version tästä kohtaamisesta vanhassa blogissasi joten ihanaa jaoit kanssamme tämän pidemmän version. Monesti se on pienestä kiinni. Tosin uskon, että "it was meant to be" teidän tapauksessanne :)

Omat vanhempani tapasivat aikoinaan myös Lontoossa (äiti opiskeli sairaanhoitajaksi ja isä oli tullut kotimaastaan Ausseista töihin Lontooseen jossa asui myös hänen sukulaisiaan) pubissa ja tänä vuonna he juhlistavat 30vuotis hääpäiväänsä :)

Tällaisissa kohtaamistarnoissa on vain jotain niin speciaalia :)

Vierailija

:) Joo muistat oikein, lyhyemmän tarinan jaon jonkin aikaa sitten vanhassa blogissa. :) Vitsit miten jännää että omat vanhemapasi ovat myös tavanneet Lontoossa ja ovat päässeet jo mahtavaan 30-hääpäivään. Paljon onnea heille <3 Ja tosiaan aivan samaa mieltä, minusta on aina ihana lukea ihmisten kohtaamistarinoita niin sen takia laitoin tämän pidemmän version tänne. :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat