RASKAUSOIREITA?

Huhhuh

ELi. minulla on ollut klamydia. mietin että ovatko nämä kohtutulehdusoireita/raskausoireita vai jotain muuta... ollaan oltu poikaystävän kanssa kumin kanssa ja kerran meni rikki (tosin ei ollut vielä lauennut). 

pari viikkoa sitten tykytti muutaman päivän ihan hirveästi vasemman puolen munasarjaa. ja nyt on ollu väsymystä/vatsan turvotusta. menkkojen olisi pitänyt alkaa eilen. eilen tulikin jtn haalean rusehtavaa vuotoa kun kävin pissalla, mutta sitten ei illalla/aamulla tullut mitään. tänään päivällä ja illalla on taas tullut samankaltaista, vähän haiskahtavaa vuotoa.. anteeksi epäselvä teksti mutten tiedä mitä tästä nyt voisi ajatella? voiko sitten olla kohtutulehdus..tai raskaus? tainno tietenkin voi molemmat mutta.. 

Kommentit (3)

kk

voi hyvin olla että olet raskaana tai sinulla on tulehdus. sinuna tekisin ensin raskaustestin ja jos se on negatiivinen, menisin lääkäriin (koska silloin epäilisin tulehdusta). en kyllä epäilisi raskautta sineensä jos poikaystäväsi ei lauennut, mutta aina on pieni mahdollisuus..

hilla

Muistakaa nyt hyvät ihmiset että cosmon foorumi ei ole raskaustesti/lääkärin vastaanotto. Ihmiset vaan spekuloi pienen kuvauksen avulla sun sairautta/raskauden mahdollisuutta, joten kannattaa ihan oikeasti soittaa vaikka terveyskeskukseen ja kysellä hoitajalta ensin kannattaako huolestua. Ammattilaiset tietää paremmin, mikä sulla voi olla.

Näin alan opiskelijana sanon että jos et halua heti hoitsulle soitella niin tee se raskaustesti ja jos näyttää negaa niin uus testi ohjeiden mukaan (muistaakseni vähintään 48h pitää odottaa plus että raskaus ei näy testissä kun vasta parin viikon päästä raskaaksitulosta, koska vasta silloin testissä näkyvä hormoni alkaa erittyä virtsaan). Sit jos oireet jatkuu/pahenee eikä menkkoja näy, niin eikun vaan aikaa lääkärille varaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat