Mistä ihmeestä löydän color b4 extra strenght ´´vaalennusaineen´´?!?!?

Seuraa 
Liittynyt26.11.2011

Olen yrittänyt kyseistä ainetta etsiä mm. Helsingin Anttilasta,Sokokselta,Stockmannilta, parista citymarketista ja Prismasta! Netissä lukee, että olisi näissä kyseisissä liikkeissä:( Onko mahdollista ettei tuotetta enää saa vai onko kohdalleni osunut vain huono tuuri?

Kommentit (6)

lokki

Sama täällä, olen yrittänyt etsiä kyseistä tuotetta kissojen ja koirien kanssa jokapaikasta, mutta ei niin ei :D Seinäjoen Prismasta kyselin ja siellä Colour B4 oli poistotuote. En kyllä ymmärrä minkä ihmeen takia?! Ilmeisesti sitä ei sitten suomesta enää saa?

Ulkoimailta kyllä, esim Ebaysta!! Siellä on firmoja, jotka lähettää tuotteen myös Suomeen. jee :D

minna

Minäkin kävin tänään porista ne kaikki 4 kauppaa läpi mistä tuotetta on ennen löytynyt (sokos, prisma, anttila ja sittari) eikä missään ollut yhtäkään purkkia! jouduin sitten tyytymään Loarealin värinpoistoon, eikä lopputulos ollut niin hyvä kuin color b4 olisi ollut.   (kokemusta blondauksesta jo useampaan kertaan.

Vierailija

joensuusta en oo löytäny mistään!! käyny anttilassa, cittarissa ja sokosella.. pöh.. pitääkö se koht johonki vaalennusaineeseen turvautua... edes stockmannin verkkokaupasta en löytäny! tietääkö joku mistä tätä sais tilattua netistä? ei vissiin miltään suomalaisilta sivustoilta?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat