Jännitystä elämässä

Vierailija

Odottelen tässä hermo kireenä tulevaa oikeudenkäyntiä. No, tuli mitä tuli niin teoistani kannan seuraukset. Tupakkaa menee kohtuullisen paljon, kun on hermo niin kireenä vaikka h-hetki on vasta 23.8 klo 13. On vaan niin vaikee keskittyy mihinkään kun ajatukset on tuossa kyseissä päivässä.

Lähinnä nyt tässä ois pointtina kysyy teiltä cosmolaiset, että mitkä biisit vois auttaa saamaan paremman mielen.

Kommentit (4)

Vierailija
Drugs Don't Work

Mitä teit?

Öö, vaikka mitä :/ mm. 2 ryöstön yritystä, törkeitä tuhotöitä, huumausaineen käyttörikoksia, toisen ihmisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito jne.

7 syytteenalaista tekoa on kasassa ja syyttäjä on vaatinut 3 vuoden linnatuomiota.

Hohhoijaa

Kuulostaa teinin draama tarinalta. Yritätkö jotenkin päteä tällä tarinalla? Vai oletko niin tyhmä ettet itse keksi mielialan kohottavia biisejä?

lindaaaaa

No uskon kyl et on hermo kireellä jos syyttäjä on vaatinu linnatuomioo!:/ itekki oon ollu oikeudes syytettynä ja kyllä sitä vähän jännitti vaik itelle tuliki vaan ehdollista. Ja voihan aina olla ettei syyttäjä saa vaatimuksiaan läpi. Yhellä frendilläki oli vaikka mitä pahoinpitelyitä, törkeitä rattijuopumuksia ja kannabiksen kasvatusta ja syyttäjä vaati linnatuomioo.. Kuitenki se sai vaan yhdyskuntapalveluu. Mut jos ny linnaan joudut niin ei voi mitään, shit happens ja elämä jatkuu senki jälkee=)
En kyl keksi biisejä mistä tulis parempi fiilis ja ite varmaan tiedät parhaiten mistä tykkäät. Tsemppiä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat