Jopa 50e:n lahjakortti kuukaudessa helposti

minnakas

Jos ilmaiset tuotteet kiinnostaa, liity Hopottajiin! Kampanjoita on suht tiheään ja niihin pääsee melkein aina mukaan. Tuotteina mm. elintarvikkeita, kauneustuotteita, eläintenruokaa ym. Pisteitä keräämällä on lisäksi mahdollista saada S-ryhmän lahjakortteja. Pisteitä on tosi helppo kerätä, pisteitä saa mm. tuotesuositteluista ja ystävien värväämisestä. 
Itse olen päässyt jo kahteen kampanjaan mukaan ja lisäksi olen saanut 140e:n arvosta lahjakortteja. Palvelu on suomalainen, viesteihin vastataan nopeasti ja keskustelu on avointa, hopottajien kautta ei myöskään tule roskapostia. Eikä siis maksa mitään!
Liity mukaan, muistathan lisätä minun suosittelukoodini HOP8336 sekä kampanjakoodin H5342D, saat 500 aloituspistettä. Liity Hopottajiin | Hopottajat
Toinen vastaavanlainen palvelu on Buzzador, mutta kampanjoihin on hieman vaikeampi päästä mukaan kuin Hopottajissa. Buzzadoriin voit liittyä täällä:https://www.buzzador.com/buzzador/in...refstr=isilwen

Kommentit (4)

minnakas

Ensi viikolla on alkamassa Hopottajissa uusi kampanja, joten nyt kannattaa liittyä mukaan! Suosittelen oikeasti, itse olen saanut Hopottajista nyt joka kuukausi 50e:n lahjakortin eli yhteensä 240e. Ilmaista rahaa ja ilmaisia tuotteita siis. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat