Loistava rakastaja!

Hopeleslydevotedtosex

Olen onnekseni löytänyt miehen, joka on paras kaiksta kumppaneistani tähän saakka. Hän on hyvännäköinen, vahva ja ihan tajuton sängyssä. Meillä on ns. seksisuhde (jos näin voi olettaa kun olen 2 kertaa hänen luonaan ollut harrastamassa seksiä ja jatkosta on sovittu). Pelkään kuitenkin että mies kyllästyy minuun ja menetän parhaan rakastajani.

 En halua suhdetta enkä toivottavasti ole ihastunutkaan muuhun kuin miehen sänkytaitoihin. Hän on paras löytöni ja todella haluan pitää hänen mielenkiintonsa yllä. Mies pyörii eilisen loistavan seksimme jälkeen päässäni tauotta ja minun tekisi kovasti mieli ottaa häneen yhteys, mutta pelkään vaikuttavani liian innokkaalta. Miehethän haluavat "metsästää" usein naisiaan.

 Unohtaako mies minut jos en ota yhteyttä vai kannattaako pysyä vaiti ja antaa hänen "metsästää"´?

Kommentit (7)

Kutsutaan myös viettelemiseksi

Suosittelen kiusoittelua - eli vihjailevia viestejä, katseita ja sanoja, mutta ei päällekäyvää puhetta seksistä - passiivisuuden sijasta.

HDTS

Okei, hyvä vinkki kiitos vastauksesta. Tarkoitatko viestillä siis tekstaria vai? Katseet jne. vähän vaikeaa kun herraa ei tule oikein tavattua muuten kuin...

Kutsutaan myös viettelemiseksi

Ai niin, kanssakäymisen ei tarvitse aina olla luonteeltaan seksuaalista, myös siirtyminen välillä pelkälle kaverivaihteelle voi antaa vaikeasti saatavan ja halutun vaikutelman saaliista.

Kutsutaan myös viettelemiseksi

Kyllä pelkällä lyhyellä tekstarillakin voi ilmaista paljon, osoittaa jonkinasteista älykkyyttä ihmisessä jos osaa asettaa sanansa harkitusti.

HDTS
Kutsutaan myös viettelemiseksi

Kyllä pelkällä lyhyellä tekstarillakin voi ilmaista paljon, osoittaa jonkinasteista älykkyyttä ihmisessä jos osaa asettaa sanansa harkitusti.

Kiitoksia, ja vaikken omaa kapasiteettiani epäilekään, ei kokemusta tältä alalta löydy juuri yhtään. Olisiko sulla antaa mitään esimerkkiä?

Kutsutaan myös viettelemiseksi

No sehän on kauhean yksilöllistä mikä missäkin tapauksessa toimii. Lähinnä lähtee siltä pohjalta, millaisia erilaisia fiiliksiä toinen henkilö herättää ja yrittää muotoilla lähettämänsä signaalit niitä mahdollisimman pitkälle kunnioittaen. Jos suhde on uusi eikä tunne henkilöä hyvin kannattaa edetä pienin askelin ja yrittää selvittää toisen henkilön omia fiiliksiä ja haluja. Sillä tavalla ei luo suhteelle ylimääräisiä paineita eikä myöskään tarvitse pettyä, jos kaikki ei etenekään haluamallaan tavalla. Sanoisin että sellainen ystävällisesti flirttaileva asenna, joka jättää toiselle osapuolen vapauden valita mitä haluaa tehdä, on yleensä suhteen alussa ja vakavuutta välttelevissä suhteissa paras.

Pidemmissä ja vakavemmissa suhteissa kumpikin joutuu alkamaan tehdä kompromisseja tulevaisuuden suunnitelmien suhteen. Uusi suhde on epävarmempi ja päätty helpommin, mutta toisaalta tuoreessa suhteesta on vapauttavaa se, ettei tulevaisuudesta yleensä tarvitse kantaa huolia - lähinnä vain siitä onko toinen kiinnostunut vai ei.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat