blondaus vinkkejä

wannabe blondie

eli siis, minulla on käynnissä blondausprosessi. Otin keväällä raitoja, siitä noin 2 kk otin värinpoiston ja siitä noin kuukausi värjäsin hiukset kotivärillä blondiksi, mutta ne eivät vieläkään ole vaaleat. Olenn kahden vuoden ajan värjännyt hiuksiani tummanruskeaksi ennen tätä, joten osaisiko kukaan kertoa kuinka pitkään kannattaisi odotella ennen kampaajalle blondattavaksi menoa ettei hiukseni pala ? (:

Kommentit (1)

Vierailija

Kampaajan luulisi osaavan blondata hiuksesi ilman, että ne kärventyvät paitsi jos ne ovat tosi huonokuntoiset. Nykyajan vaalennusaineet ovat kuitenkin paljon hellävaraisempia, varsinkin kampaajalla :)

Minulla itselläni oli mustaksi värjätty hiuksia kolme vuotta ennen kuin totesin, että haluan vaaleanruskeat hiukset. Ihan kaupan värillä sain oljenkeltaiset hiukset, kampaajalla tulivat vaaleat. Kerran kampaajalla tehtiin värinpoisto, mutta tulos oli mustan jälkeen vain ketunruskea, ei vaalea, koska kampaaja aristeli. Siihen ei auta vaikka värjäät blondiksi, koska blondi väri tarttuu vain pohjalta vaaleisiin hiuksiin, se ei itsessään vaalenna. Jos sinulla on sama ongelma niin rohkeasti vaan kampaajalta kysymään, että voiko niitä vaalentaa varovaisesti :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat