Sivut

Kommentit (19)

tininii

viime syksynä ostin paritkin ihanat syyskengät ja takin, joten niihin ei varmaan tänä syksynä mene rahaa. Enemmänki oon ajatellu panostaa asusteisiin ja sitte muutamaan neuleeseen :)

hh

Nyt syksyksi on ihan pakko ostaa uusi trenssi! Lämpimät nilkkurit, neuletakki ja kaulaliina... ja asusteita tietenkin (: Tuli jo ostettua viininpunaiset housut, mutta samanväriset farkut uupuvat vielä vaatekaapista.

Hanneloora

Uusia farkkuja! Tavoitteena on syksyyn mennessä saada laihdutus prosessi päätökseen, joten aion shoppailla myös paljon muitakin vaatteita! :)

Johanna

Täksi syksyksi tahdon ehdottomasti villakangasviitan ja turkisliivin (en tietty oikeeta elukkaa). Turkisliivin hommasinkin jo H&M:ltä ja villakangasviitan aion ommella itse. Myös paljetein koristeltu neule, nahkatakki ja muutama huivi on hankintalistalla.

nooruu

Ostoslistalla ensimmäisenä ovat uudet kirkkaat converset! Myös joku ihana, lämmin ja pehmeä villapaita olisi hakusessa ja toki olisi kiva myöskin löytää jostain joku pitkähkö mekko tai hame uusien syyssaapikkaideen seuraksi ;D

llaaaura

Itselläni on jo  paljon syksyvaatteita kuten nahkatakki, todella paksu villapaita (jossa ei todellakaan tule kylmä! ) joka on  tumman sinisen värinen,  ja vaatekaappini väreistä löytyy kultasta, harmaata, tummanvihreää, sekä tietty mustaa ja valkoista.  Neuleita pitäisi vielä hankkia sekä ihanat kengät, nilkkurit olisi mielessä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat